Тимот на Блобер ги враќа првите 11 минути & # 039; Блер вештерка & # 039;

La guía del gamer.

Во интервју за „Гледачот на неодамна“, програмерите на очекуваната игра за хорор video Видеото на Блер вештерка откри видео со првите 11 минути игра на титулата.

Одговорните исто така коментираа дека времетраењето на играта ќе биде околу 6 часа, иако ќе понуди и нови опции за игра плус за да можеме повторно да истражиме за да најдеме нови предизвици во опасната шума каде се случи оваа авантуристичка манифестација. деведесеттите години од минатиот век.

Насловот ќе има неколку завршувања кои ќе обезбедат дека следниот пат кога ќе ја играме титулата, можеме да видиме нова кинематика во заплетот. Насловот е адаптација на филмот „Вештерки на Блер“ кој изгледа прилично страшно како што се гледа во претходниот трејлер објавен од инвеститорот.

Играта ќе има привремена јамка и прилично основен битка систем кој им овозможува на сите заинтересирани страни да уживаат во неа. Во него ќе ја преземеме улогата на Елис, поранешен полицаец, која бара исчезнати деца. Оваа мисија станува лична кога е во прашање репутацијата на поранешниот агент и неговиот успех му овозможува да се врати на сила на полицискиот тим.

Бегај од вештерката Блер во Мериленд

Локацијата на титулата ќе се наоѓа во Мериленд, ќе биде таму кога ќе видиме дека нашето пребарување започнува да има натприродни елементи што ќе го направат многу опасно за децата и за нас како спасители. Самата вештерка Блер ќе нè вознемирува насекаде без милост. Ова е мистериозен ентитет кој живее во најдлабокиот дел на шумата.

Ве потсетуваме дека „Волшебникот Блер“ ќе излезе на продажба на 30 август за Xbox One, PS4 и PC. Подолу ви претставуваме игра со првите 11 минути од игра на титулите.