тоа ќе биде на 10 септември

Apple iPhone 2019

Како што се случува секоја година, индустријата за паметни телефони ПТ. Секогаш има состанок во септември Јаболко, добро или лошо, затоа што луѓето во Купертино го објавија покривањето со мобилните телефони овој месец. Сега, јаболкото со потпис, кое е каснето, започна да испраќа покана за печат, посочувајќи дека ќе биде следното 10-ти септември кога ќе се воведат нови iPhone 2019.

Apple iPhone 2019

И покрај тоа што е точно „Епл“, ова е една од компаниите во овој сектор што најмногу ги грижи тајна и истекување Со оглед на новите изданија, се чини дека новиот опсег на iPhone сè уште не е. И тоа е во последните месеци што видовме многу податоци од овој нов терминал каснатото јаболко, вклучително и тоа дизајнот што, во овој момент, разочара многу луѓе со филтриран квадратен модул за камерата на задниот дел од терминалот.

На овој начин, ако ги следиме најновите информации за гласините и протекување, можеме да кажеме дека е Apple ќе претстави три модели iPhone, што е Тие ќе ги заменат тековните iPhone XS, XS Max и XR. За прв пат, овие терминали ќе го содржат прекарот „Pro“ на нивните имиња, покрај тоа што за прв пат ќе остават 3D Touch технологија. За да ги дознаеме останатите, треба да почекаме до 10 септември.

преку: Engadget