Топ 5 апликации кои ја зголемуваат продуктивноста за деловните лидери

Aplicaciones que aumentan la productividad

Деловниот свет е секогаш во врска со адаптацијата и еволуцијата. Не можете да останете статични. Мора да усвоите нови стратегии и алатки кои додаваат вредност на вашето работење. Со порастот на мобилните апликации, стана клучно за деловните лидери да се здобијат со алатки кои даваат најголема корист.

Апликации кои ја зголемуваат продуктивноста

Бидејќи продуктивноста е најкритична пречка за заработка на подобар приход, компаниите ќе треба да обезбедат добро опременост со соодветни апликации за да го олеснат својот обем на работа и да завршат што е можно повеќе задачи во најкус можен рок.

Со тоа, тука е листа на пет најсуштински алатки што треба да ги има вашиот бизнис:

1. Трело

Trello Организирајте нешто со секого, каде било! Trello Организирајте нешто со секого, каде било! за да ја преземете QR код Trello Организирајте нешто со секого, каде било! Развивач: Трело, АД Цена: бесплатно

Управување со проекти вклучува следење на секој аспект на производот или услугата што се обидувате да ја изградите. Треба да го поделите проектот во податливи делови, така што неговиот напредок е лесен за следење. Ова е нешто за што дефинитивно беше направено Трело. Апликацијата има едноставен интерфејс што секој може лесно да се снаоѓа. Покрај тоа, им овозможува на корисниците креирајте листи за проверка и има лента за напредок за проекти со ограничено време. Trello е дефинитивно вашата омилена апликација кога треба да ги правите работите еднаш засекогаш.

2. Фокус

Состаноци на облак во ЗООМ Состаноци на облак во ЗООМ за да ја преземете QR код Состаноци на облак во ЗООМ Развивач: зум.ус Цена: бесплатно

Дајте им на вашите состаноци допир на технолошка софистицираност со користење на оваа генијална алатка за комуникација. Иако работи како и секоја друга апликација, како што е Skype или Hangouts, Зум носи голем дел од својата сила од тоа што е софтвер што се користи исклучиво за одржување деловни состаноци со висок квалитет. Да се ​​поканат луѓе е прилично едноставна, но Зум прави повеќе од тоа за да им даде на своите состаноци многу потребна надградба.

3. Еверноте

Еверноте Еверноте за да ја преземете QR код Еверноте Развивач: Корпорејшн Еверноте Цена: Бесплатно +

Како сопственик на бизнис, клучно е да внимавате на сè што се случува во канцеларијата. Сепак, користењето традиционална комбинација со молив и хартија нема да помогне. земи јасни белешки може лесно да се пристапи во секое време. Со Evernote, имате помоќен начин да снимате минути и идеи и соодветно да ги организирате сите тие информации. Апликацијата е задолжителна за студентите и новинарите, но истата е ефикасна и за деловните лидери кои сакаат да ги стават сите информации што им се потребни на едно место.

4. WordPress

Вордпрес Вордпрес за да ја преземете QR код Вордпрес Развивач: Automattic, Inc Цена: бесплатно

Вие не можете да имате успешен бизнис ако немате ефикасна веб-страница за да започнете. Само прашајте ги експертите на НајдобриСЕКомпании.com да се добие добра идеја зошто е важно да се создаде привлечна и функционална содржина. Со апликацијата WordPress, можете да креирате информативни блогови насекаде, во секое време.

5. Лабава

Лабава Лабава за да ја преземете QR код Лабава Развивач: Slack Technologies Inc. Цена: бесплатно

Друга апликација што работи како Skype е мрзлива. Апликацијата им нуди на деловните лидери подобар начин за следење на активностите на нивните вработени. Како и Трело, и Слак е познат по тоа што е платформа за соработка. Ако треба да бидете сигурни дека вашиот проект е при крај, можеби ќе сакате да користите Slack за да следите до-дози.

Постојат тони апликации кои се развиваат секој ден. Навистина, само треба да изберете оној што одговара на вашите потреби. На крајот на краиштата, мора да се прилагодувате на времињата. Работите ќе станат уште посложени дури подоцна, затоа осигурете се дека сте целосно опремени за следните неколку дена.