Тревис Скот влезе во Фортнит? Ова се чини дека укажува на ново филтрирање

 Тревис Скот влезе во Фортнит?  Ова се чини дека укажува на ново филтрирање

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

Ако има нешто што можеме да кажеме со вкупната целосна сигурност на епските игри одлична работа, тоа е дека се здоби со огромна популарност и не само заради заложбите што неговите менаџери ги распределија кога станува збор за прилагодување на нивните предлози на протокот на игри како што се услуги, туку за можноста титулата мора да ги крши сопствените граници и предлагате соработка со други медиумски mediaвезди. Или со друга франшиза за видео игри или со приказни за графички романи, Фортнит Никогаш не ја пропушти можноста да го донесе повремениот кросовер во својата аматерска заедница.

Сепак, второто особено привлекува внимание кога зборуваме за можна ракување помеѓу борбениот ројал од епските игри и една од одличните музички starsвезди; главно заради идејата дека оваа врска обично носи големи настани во форма на концерти во играта. И, токму со второто, информациите што ви ги донесуваме се поврзани, од тогаш следната titleвезда за гости на титулата е Тревис Скот, според најновиот истек, споделен од добро познат база на податоци Лукас7оши.

Корисникот влезе пред неколку минути во таа линија на код по последното големо ажурирање на Сезона 2 Фортнит за подоцна исполнуваат сегмент што се однесува на американски моперки. Сега, сè уште не знаеме дали овој очекуван изглед ќе дојде на концерт или, обратно, ќе зборуваме за одредени козметички предмети.

Како и да е, разгледајте популарност кој обично создава ваков вид настани, вистината е тоа сè уште е премногу рано да се исклучи дека Тревис Скот конечно дал голема забава во борбениот ројал каде ги толкуваше своите најдобри песни.

Тревис Скот влезе во Фортнит? Ова се чини дека укажува на проекцијата на новиот Рамин Бајлос