Трикот Apex Legends овозможува совршено слетување граната

Трикот Apex Legends овозможува совршено слетување граната

Заедницата Apex Legends е континуирана откриена најдобриот трик за да се добие предност пред конкуренцијата. И нови трикови кои летаат FOV за подобра употреба во пливањето.

Имаше многу критики од заедницата кон Devaw Entertainment Devs. Сето ова за монетизација во настанот „Ironелезна круна“ и „паразитната“ катастрофа што произлезе од него. Во меѓувреме, играчот на серверот има направено Напредок во наоѓање подобар начин да се стави крај на вашиот конфликт.

Видени се извонредни техники откриени и имплементирани. На пример еден лизгачки маневар Нема потреба да се започне кариера. Или вонредно движење прикажано од NRG pro Coby „вртоглави“ ливади.

Играчите се обидуваат да украдат трикови (Respawn Entertainment)

Додавање на списокот на корисни методи што можат да се соберат, корисникот на Reddit ‘Thechaosclown’ дава заедница за потсетници како да го добиете најдоброто од вашите гранати кога тонот изгледа малку предалеку.

Играчите се чекаат да лансираат непријателски пливања по патот на камен столб во близина на градот на черепите. Кога ќе го сфатат тоа маркерите за пливање ленти не им даваат јасен вид каде ќе одат експлозивите.

Така, оние што се пензионираат да се покријат, отворете ги поставките за игра и тие одат на видното поле (ФОВ) под табот Видео. После зголемување на ФОВ од 70 на 84, плеерот се префрла на Bow Star и повторно влегува во друг обид за усогласување.

Овој пат Теаосклаун може да добие совршен изглед од траекторијата на комуналното претпријатие. Што ќе го олесни совршеното усогласување на снимките да го погоди играчот

Откако ја испушти топката, Arc Star слетува и играчот започнува да бара заштита. Но, Теаосклаун способен да предизвика голема штета пред explвездата на лакот да експлодира.

Е Едноставен метод за да се извлече максимумот од тимското започнување. Но, како што истакнува Теаосклаун, ова може да биде многу корисно кога играчот не е сигурен дали ударот ќе има доволно моќ зад себе.

Заедница Докажано е дека Apex Legends има некои од најискусните играчи. И овој едноставен трик за ФОВ е одличен пример за тоа.