Тркач на мачки: красат куќа [HACK/MOD Unlimited coins] 2.8.8

Информации за MOD / HACK

Со преземање на овој измамник од нашата страница, сите корисници ќе имаат бесконечни монети.

Зошто Cat Runner: красат дома е вредно за преземање (Неограничени монети за Hack / MOD) 2.8.8

Тркач на мачки: красат дома е динамичен и возбудлив тркач во кој ќе играте како маче кое ќе се израмни со крадецот кој го украл вашиот накит. Трчајте што е можно побрзо, но секогаш бидете предупредувачки, ќе има разни пречки и тешкотии со кои ќе се судрите. Заработете пари, украсете ја и реконструирајте ја вашата соба. Во оваа игра, голем избор на различни украси и ентериери. Предизвикајте ги нивоата на тркач на мачки, уживајте во украсувањето на вашата домашна соба. Направете го вашиот дом овде, повеќе украсни опции, дизајнирајте друга куќа. Трчајте што е можно побрзо. Добијте сè повеќе монети за дизајн. Играта е доста интересна и возбудлива, постојано сте во движење и треба да бидете во можност да донесувате брзи одлуки. Во принцип, одличен timekiller, со кој ќе го поминете вашето време со задоволство. Ако сакате квалитетни тркачи, ви ја препорачуваме оваа игра. Бесплатно, но бара интернет, со среќа!

Карактеристики на играта:

  • Смешна игра
  • Широк избор на декорација.
  • Режим преку Интернет
  • Бесплатно

Преземете Cat Runner: Украсете дома (HACK / MOD Неограничени монети) 2.8.8 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи