ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone

TuLotero, lotre, kolam, Euromillions, dan banyak lagi dari iPhone Anda 1

ТуЛотеро, играјте Национални лотарии и други облози за земја на вашиот iPhone, iPad и iPad Mini

Кој никогаш не фрлил базен или Еуромилион за да види дали има среќа и можност да ни помогне? Сигурно сте играле лотарија на Божиќ или Детска лотарија и, иако среќата не не придружуваше, ние и понатаму се обидуваме и мислиме дека можеби следната година е наша. Јавете се случајно и видете дали тој слуша дека станува збор само за малку пари. Од 1 евро можеме да се обидеме да ги направиме нашите животи малку позабавни ако имаме среќа да ги излеземе броевите што ги избираме. Дали сте играч на лотарија или повремена лотарија, како бонолото или евромило, или бидете постојан играч дека секоја недела бара среќа во коцкањето, Importantе најдете важна помош во ТуЛотеро.

ТуЛотеро, лотарии, базени, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 2

TuLotero е бесплатна апликација која работи на iPhone и iPad. Развиен во Шпанија Со него може да се обложите на Националните лотарии и исто така во различни ждреби како што се Bonoloto, Euromillions, Primitiva и Quinigol меѓу другите Преведено целосно на шпански јазик, со ТуЛотеро ќе имате администрација на лотарија на дланката на вашата рака. Благодарение на оваа апликација, можете да ги извршите сите постапки како да сте работеле во иста администрација и што е најважно, Нема такси или провизии.

Што нуди ТуЛотеро?

TuLotero е ваша лична администрација на лотарија што ја носите насекаде на вашиот iPhone или iPad. Со ТуЛотеро можете купете и играјте национални лотарии, вклучувајќи ја и лотаријата Божиќ и деца, играјте ја лотаријата Гордо де ла Примитива, Еуромилионс, Бонолото, Квиниела и Квинигол. И, ако е на ред, можете да ги соберете или повторно да ги искористите парите што ве допреле во новата ждрепка. Сите од 100% безбедно, едноставно и брзо опкружување.

За да започнете со користење на TuLotero, мора да се регистрирате. Се сеќавам дека за да ја преземете, мора да имате над 17 години. Благодарение на оваа регистрација, апликацијата може да комуницира со вас преку е-пошта, така што сите трансакции се снимени. Откако ќе се регистрирате, кога ќе ја стартувате апликацијата, ќе видите екран со список на игри што можете да ги играте по датум. Од секоја игра, ќе знаете дали има џекпот, кога да се подготви и количината на пари што можете да ја освоите Ако случајно ве придружува. На дното се опциите на програмата: Сметка / Опции, биланс, игра, мојот билет и најнови резултати.

ТуЛотеро, лотарии, базени, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 3

Опции за игра

Во оваа опција ќе ги видите сите игри што можете да ги играте и колку можете да ги освоите. Оваа листа е подредена според датумот и во секоја игра ќе знаете колку дена или часови сте заминале за да можете да ги поставите вашите облози. Кликнете на копчето Плеј за да можете да се обложувате и изберете броеви за таа игра. Во секоја лотарија, можете да одлучите дали сакате самиот систем да ги избере броевите за вас или дали сакате да ги изберете рачно. Може да изберете и неколку дена кога се одржува ждрепката за да го направите истиот облог одеднаш. И ако имате намера секогаш да играте ист број, можете да ја проверите Опцијата за претплати се на оваа билет.

ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 4

Кога ќе кликнете на Play, ќе изберете број ако сте ја одбрале опцијата Manual. Овој избор е направен со многу едноставен процес на кој секогаш се помага со системска порака. Ако кажете Случајно, администрацијата ќе избере број за вас. Willе добиете известување со избраната комбинација што ќе се зачува во опцијата Мој билет. Покрај ова известување, ќе добиете е-пошта на сметката што ја поставивте во регистарот со залог што сте го поставиле.

Опции за рамнотежа

Користете ја оваа опција за да дознаете биланс на вашата сметка, да соберете повеќе пари или да ги пренесете стекнатите пари на вашата картичка или банкарска сметка. Willе ги знаете и движењата што ги правите со ТуЛоторо. Што сте натовариле, што потрошиле и што добивате. Не заборавајте дека сите овие постапки не носат придружни трошоци. Можете да префрлате пари на вашата сметка на ТуЛотеро преку картичка или со трансфер. Трансакциите спроведени со картички се вршат преку безбедни канали со кои управува BBVA.

ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 5

Опции / опции на сметки

Од тука ќе управувате со програмата. Можете да ги промените информациите за вашата корисничка сметка, да означите како сакате да бидете известени за награди, да споделувате апликации со пријатели и Откријте која администрација на лотарија е поврзана со ТуЛотеро.

Мои опции за билети и најнови резултати

Од Мојот билет ќе ви кажам со кој билет играте и каде се повлекувате. Изберете ја ждрепката што ја сакате во горната лента и ќе се појави бројот што ќе го играте и на кој ден е следната ждрепка. Внесете Најнови резултати willе ги знаете резултатите од последната ждрепка во реално време.

ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 6

Заклучок

TuLotero е одлична шпанска апликација за учество во омилени извлекувања од iPhone благодарение на јасен интерфејс и многу лесен за употреба. Оваа апликација е поддржана од страна на банките исто толку важно ББВА. Покрај тоа, трансакцискиот систем за вчитување на пари или пренесување на добиените пари е 100% безбеден и управува и од самата BBVA.

Оваа недела е вистинското време за преземање на ТуЛотеро бидејќи следниот петок, ден 5, има ждрепка за Еуромилиони со џекпот од 100 милиони евра. Можеби ова е добро време да се јавиме случајно и да видиме дали те слуша. Дали се регистриравте? Потоа преземете го ТуЛотеро сега и пуштете го омилениот број. Петок е веројатно вашиот среќен ден!

ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 7

Преземете TuLotero за iPhone, iPad и iPad Mini

Ако ја немате оваа апликација на вашиот iPhone, iPod Touch или iPad, можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

ТуЛотеро, лотарија, езерца, Еуромилиони и повеќе од вашиот iPhone 8

ТуЛотеро на App Store, бара iOS 7.1 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5. Таа е достапна на следниве јазици: шпански, англиски и холандски.