Убиј Спир, тактики за вселенска мечка и повеќе дојди до Xbox Game Pass во август

И конзолата и компјутерските плеери ќе имаат многу да очекуваат во август.


Ако бесплатната титула Xbox One следниот месец за корисниците на Xbox Live Gold не е доволна, Microsoft го има беше објавено неколку нови игри дојдоа на Xbox Game Pass во август. Утре, Ashes Cricket и Pandemic ќе бидат достапни за Xbox Game Pass на конзолата. Плеер за компјутер можат да ја добијат неверојатната платформа за движење на страницата Даунвел.

На 8 август, партиската игра Jackbox Party Pack 2 беше достапна за Xbox One, додека Space Hulk Tactics беше додаден на компјутер. И конзолата и компјутерските играчи ќе имаат причина да се радуваат на 14 август затоа што Slay’s Spire’s Mega Crit Games станува достапен. Ако сакате непослушен ласкач, подземни истражувања со зграда за палуби, ова е играта за вас.

Треба да се напомене дека корисниците на Xbox Game Pass Ultimate ќе добијат пристап до сите горенаведени изданија, исто така. Исто така, можете да ги искористите другите придобивки, како што е играње на запчаници на Коалицијата 5 дена порано од официјалниот датум на започнување. И, секако, со вклучено во планот Xbox Live Gold, можете да започнете да играте и мултиплеер.