Улала: Авантуристички вештини за Шаман во мирување и база на податоци!

Улала: Вештини за авантуристички активности на Шаман

Улала: Вештини за авантуристички активности на ШаманСакате да знаете како Шаманците во Улала ви помагаат во борба? Каков вид на вештини го прави различен од другите класи? Погледнете ја оваа Улала: Авантуристички вештини за Шаман Ајдл

Во овој пост, ќе дознаеме за Шаман класа. Нашата причина за изборот на Шаман класа во Улала е доста лесна – да доживеете извонредни лековити вештини, перформанси и комплети за вештина. Ако сакате да знаете како работи во борба – информации за вештини, видови, улоги, итн., Тогаш проверете дали сте го прочитале овој целосен пост. И, пред да го сторите тоа, ние ве охрабруваме да го проверите нашиот стар водич etPet, lassClass Build, Најдобра класа, водич и совети. Не трошете време и одете на главната содржина – Ulala: Idle Adventure Shaman Вештина и информации.

Улала: Класа на авантурите во мирување: –

  Тип – Почеток
  Улога – заздравување и поддршка
  Сила – заздравување
  Слабост – помала штета, помалку заштитник
  Ексклузивно оружје – Тамбурин жад
  Ексклузивно вонредно оружје – коска за рафинирање
  Фризерка – Јад Фризер
  Заградувач – adeад Браксер
  Прстен – Beверски коска
  Роб – adeад Роб
  Чевли – чевли со жад
  Ѓердан – заб на животни

Улала: Вештини на авантурите на Шаман без работа: –

Rain Dance е прва вештина на Шаман. Користејќи ја оваа вештина, Шаман лекува соиграчи на кои им недостасува HP. Отклучена состојба – примитивна обична.

Риптид е уште една лековита вештина – користејќи го, Шаман ги лекува соиграчите со најнизок HP – повеќе од 5 секунди. Отклучена состојба – шума од дожд Сабада.

Шаманците повикуваат на пролетни тотами за да заздрават 2 соиграчи со најнизок ХС. Отклучена состојба – шума од дожд Сабада.

Ова е различно од вештините наведени погоре. Користејќи ја оваа вештина, Шаман ги штити своите соиграчи – спречувајќи ги да дебагираат неколку секунди, исто така, да ги лекуваат. Отклучена состојба – шума од дожд Сабада.

Со оваа вештина, Шаман се занимава со оштетување на непријателот и го лекува неговиот соиграч со најнискиот HP. Иако, количината на исцелување нема да биде премногу добра – но може да предизвикате пристојна штета. Балансирана експертиза. Отклучена состојба – шума од дожд Сабада.

Друга магична вештина која ги лекува соиграчите со најниско HP + го зголемува заздравувањето за 10%. Отклучена состојба – Клисура Чивава.

Ако ја споредите оваа вештина со вештина за заштита на Ancestor, ќе добиете дополнителна придобивка. Оваа зграда обезбедува дополнителна заштита – исцелете ги соиграчите со најнизок HP за 22% (+ 42) АТК. Ако во статусот на заштита на Ancestor, обезбедете ја целта дополнителна заштита 10 секунди и исцелите за уште 40% од HP што се обновува кога ќе се нападне следниот пат.. Отклучена состојба – Клисура Чивава.

Шаманците се лекуваат себеси и соиграчите со најнизок ХП користејќи ја оваа вештина. Отклучена состојба – Клисура Чивава.

Предизвикувајќи штета на непријателите + ги лекува соиграчите со најнизок HP. Иако, заздравувањето од оваа вештина не беше доволно добро – неговите соиграчи добија мала количина на HP. Отклучена состојба – Клисура Чивава.

Со оваа вештина, лекувате соиграчи со најнизок HP. Најдобриот дел е што колку е понизок HP соиграчот, толку е поголема закрепнувањето. Отворени услови – пустина Бата.

AoE Healing – Лекува 2 сојузници со најнизок HP. Отворени услови – пустина Бата.

AoE Healing – молете се за предците на моќ да ја оздрават партијата за 10% (+ 20) од АТК и да добијат 1 предден марка. Отклучена состојба – плажа Бабабо.

AoE Healing – Ослободете ја Анкетарската марка (наведете ја Ancestral Mark користејќи ја горенаведената вештина за да ја искористите, не заборавајте да ја градите вештината мудро – додајте ги овие две вештини во слотот) за да ја заздравите забавата за 13% (+ 25) за секоја предска марка имате незаклучена состојба – Плажа Бабабо.

Користејќи ја оваа вештина, исто така, можете да добиете 1 Предјасен знак (така можете да го користите Chain Heal). Ако веќе имате предци марка (добиена од наградата Анкедор), ќе добиете дополнителни придобивки. AoE Healing – исцели ја својата забава и добие 1 Ancestral Park. Ако сте сами, заздравувањето се зголемува за 10%. Отклучена состојба – Вулкан ujуџул.

Користејќи ја оваа вештина, Шаман отстранува една дебитант од сите членови на партијата и ја зголемува стапката на закрепнување на HP. Отклучена состојба – Вулкан ujуџул.

AoE Healing – Шама, повикан 1 тотем за опоравување за да ги излечи сите членови на партијата. Отклучена состојба – дождовни шуми Синбад.

Овој тотем впива штета. Кога Шама повика тотем на животот, тоа беше поврзано со неговиот соиграч со најнизок ХП и натопи 80% од штетата. Трае долго време за неколку секунди. Отклучена состојба – дождовни шуми Синбад.

Користејќи ја оваа вештина, можете да заздравите двајца сојузници со најнизок HP. Исто така, скратете го времето на кастинг до 40%. Отклучена состојба – Тото обичен.

Заштитете ги соиграчите на кои им недостасува HP. За 10 секунди, исцели 3% (+ 6) од АТК за секој основен напад што го прима. Може да се активира 15 пати. Отклучена состојба – Тото обичен.

Оштетување AoE – ги оштетува сите сојузници и го намалува заздравувањето на непријателот за 15%. Отворени услови – плажа Кобо.

AoE Damage + ја замолчува целта неколку секунди. Отворени услови – плажа Кобо.

Заклучок

Ние би препорачале да користите лековити вештини; само-лекувачки способности и лекување на АОЕ. Игнорирајте ги вештините за оштетување ако сакате да го користите како чист исцелител. Исто така, прочитајте ги деталите за вештина и изберете мудро. Значи, сето тоа е во информациите за Улала Шаман Класа Вештини. Дали сакате да знаете за него? Погледнете го овој водич: –

За дополнителни ажурирања, новости за игри, упатства за игри, објавување на нови игри и АЛЕРТИ – Како нас на Facebook – Г-дин Гидер, Следете не на Твитер – @текхнутр. Погледнете – нови врвни игри со Android денес. Дали имате некој совет? Испратете го овде