Улиците на бес 4 ја откриле играта на Флојд Ираја како еден од новите и мултиплеер ликови за четири лица

Streets of Rage 4 mengungkapkan dengan gameplay Floyd Iraia sebagai salah satu karakter baru dan multipemain untuk empat orang

Една од најмистичните приказни што ќе се врати оваа година со една сосема нова игра е Streets of Rage благодарение на Lizardcube, кој е одговорен за развој на Streets of Rage 4. така што не забораваме на играта и во процес знаеме повеќе во вестите, го има ДотЕму издаде а нова игра.

Едно од најважните страни на ова видео е тоа што ова видео ни покажува да преземеме акција Флојд Ираја, сосема нов и добро облечен лик. Додека брзината и регенерацијата на вашето здравје нема да бидат премногу брзи, она што ќе ве направи толку посебен е вашиот партнер сајбер оружје кои ќе бидат опремени и со тоа ќе можат да вртат неколку погубни удари.

Друго големо изненадување од овој нов развој е што е откриено дека играта ќе ја има режим на мултиплеер преку Интернет каде можат да се сретнат две лица во исто време, но најдоброто од сите е за прв пат во серија локален режим на мултиплеер за четири лица истовремено.

Дистрибуцијата на патарина е секогаш подобра во компанијата и со овој нов режим нема сомнение дека титулата освои повеќе бодови. Единствено што останува сега е да откриете датум на кој улиците на Rage 4 ќе излезат на продажба, затоа што сè што е познато за тоа е дека ќе пристигне во текот на оваа пролет на PS4, Xbox One, Nintendo Switch и компјутер.

Сподели Streets of Rage 4 откриени со игра на Флојд Ираа како еден од новите и мултиплеер ликови за четири лица