Ултравиолетовиот облак филм се затвора утре

UltraViolet movie cloud

Облак со ултравиолетови филмови

Откако претходно објавија претходно оваа година дека услугата за заклучување на филмот за облак UltraViolet ќе биде затворена, денот е скоро на нас, а утре ќе биде затворена услугата за облак со дигитални филмови со ултравиолетови права. Ако сè уште не сте се најавиле во вашата UltraViolet сметка сега е вистинско време, да изберете Reseller Service за да ги верификувате трговците на мало поврзани со вашата UltraViolet Library.

UltraViolet објаснува дека членовите не смеат да ја исклучуваат или затворат својата UltraViolet Библиотека, бидејќи „UltraViolet и трговците на мало ќе работат заедно за да го максимизираат вашиот постојан пристап до филмови и ТВ-емисии“.

По датумот на затворање на UltraViolet:

– Вашата ултравиолетова библиотека ќе се затвори автоматски и, во повеќето случаи, вашите филмови и ТВ-емисии сè уште ќе бидат достапни кај претходно поврзаните трговци на мало.
– Може да продолжите да правите набавки преку Интернет и да ги откупите кодовите, но ова може да биде достапно само преку тој продавач на мало и нема да биде додадено во вашата Ултравиолетова библиотека.

За повеќе информации за тоа како повторно да го поврзете вашиот филм, прескокнете на официјалната веб-страница на UltraViolet следејќи го линкот подолу. Ултравиолетовиот облак ќе биде затворен на 31 јули 2019 година

Извор: УВ : Варијација

Најновата понуда за гаџети на Геки