Униформа на Реал Мадрид за сезоната Лига Фудбал 2019/2020

Seragam Real Madrid untuk Dream League Soccer musim 2019/2020

Секој lубовник на Реал мора да ја има својата опрема Фудбал за соништа, Па еве ви ги носиме сите униформи што ви требаат! Seeе ги видите сите титуларни униформи, посетители и голмани, вклучувајќи го и логото на Реал Мадрид. Униформата што ќе ја најдете во овој напис е кредит за Кучалана.

Ако не знаете како да ја ставите оваа игра во игра, не грижете се! На крајот на статијата споделуваме краток туторијал за да знаете како да го замените комплетот Фудбал за соништа.

Држач за униформа

Посета на посетители

Далеку Кит ДЛС Реал Мадрид

Трета униформа

Трет комплет ДЛС на Реал Мадрид

Униформен држач за чувари

Голманската униформа на Реал Мадрид, ДЛС

Голманот ја посетува униформата

Комплет комплет за посетители од Реал Мадрид

Лого на клубот

Лого на ДЛС Реал Мадрид

Како да го ажурирате комплет клубот на Фудбал за соништа

  • Чекор 1: Внесете го „Мојот клуб“, во главното мени на играта.
  • Чекор 2: Отворете ја „Тим прилагодување“.
  • Чекор 3: притиснете “Комплет за уредување”.
  • Чекор 4: Изберете помеѓу локалната опрема или посетителите и внесете “Преземање”.
  • Чекор 5: Appearе се појави екран со лента каде што мора да ја внесете посакуваната URL-адреса на комплетот.
  • Чекор 6: Копирајте ја саканата URL и залепете ја во лентата.
  • Чекор 7: Потврдете дека опремата што се појавува е она што го сакате, а вие треба само да играте!

За верзија Dream League Soccer 2020, од кое било мени кликнете на иконата што има слика на штитот и клучот. Itе го видите на горниот лев агол. Потоа, мора да ја следите истата постапка, од Чекор 3 наваму.

За повеќе комплети или содржина поврзана со Фудбал за соништа, проверете го овој напис:

Целокупната популарна опрема за 2020 година!

Тимот на Латинска Америка одговара и штитови за 2020 година!

Преземете ги овие 50 штитови за Dream League Soccer 2020!

10 совети за да станете победник во Dream League Soccer 2020

Како да добиете бесплатни пари на Dream League Soccer 2020

Стивен Rhoton

Страсен за видео игри уште од детството, тој помина низ сите видови жанрови сè додека не слета во акциони игри, RPGs и MOBA. Некои од неговите омилени видео игри се The Witcher 3, Left 4 Dead и Mass Effect, а тој сега е во бојното поле на Storm Heroes, Cellular Legend и Free Fire. Тој сака да гледа серии за интриги и филмови, да учествува на натпреварувачки натпревари во Лигата на легендите и да игра спорт.