Упатства за трговски марки за Игра Момче клон од Aces at Analogue

Petunjuk Merek Dagang Pada Game Boy Clone Dari The Aces At Analogue

© Nintendo Life

Аналоген е одговорен за некои од најточните хардверски клонови што парите можат да ги купат, откако ќе пуштат систем што имитира перформанси на NES, SNES и Mega Drive на хардверско ниво, донесувајќи емулација на референтен квалитет до развојниот ретро-пазар.

Откако направија клонови со седиште во FPGA од водечките 16-битни конзоли, многумина едвај чекаа да видат што ќе стори аналогна. Неодамнешното архивирање на трговска марка можеби ја даде играта; компанијата поднесе трговска марка за рачна конзола наречена Analogue Pocket, како и друг систем на мистерија наречен Analogue 8.

Аналогно поднесување

Она што ќе работи оваа машина е претпоставка на кој било во овој момент, но во случајот со аналоген џеб, многу е веројатно дека ќе работи софтверот Game Boy, со оглед на масовната популарност на преносни преносни линии. Имаме потенцијал да видиме рачни касети со седиште во FPGA, кои работат Картриџи со боја на момчиња и момчиња, и можеби дури и игри во ГБА – огромна перспектива, сигурни сме дека ќе се согласите.

Што се однесува до Analog 8, тоа би можело да биде систем заснован на популарната 8-битна конзола, како што е компјутерски мотор. Или, уште по чудно, ова би можело да ги вклучи сите 8-битни конзоли – нешто што е направено од Analogue Nt Mini што е многу скапо, благодарение на ажурирањето на фирмверот што додава поддршка на неколку основни конзоли. Разликата со аналоген 8 може и двете слотови за картички за сите поддржани системи.

Контактиравме со Analogue за да коментираме за оваа трговска марка и ќе ја ажурираме оваа приказна кога ќе се слушнеме назад. Во меѓувреме, не двоумете се да размислите колку е неверојатно клоновите за момчиња Game-Boy базирани на FPGA …