Управувач со датотеки со цврст Explorer 2.7.0 Апл целосен отклучен + …

Управувач со датотеки со цврст Explorer 2.7.0 Апл Комплетни Отклучени + Пакети за приклучоци + Пакети со икони за Android

Управувач со датотеки со цврст истражувач е апликативна продуктивност за Android

Управувачот со датотеки солиден истражувач е ефикасен менаџер на датотеки.

Solid Explorer е за Божиќна продажба! Сега ќе ве чини само половина од цената. Фатете го додека не истече времето.

Барате добар истражувач на датотеки со елегантен изглед и многу одлики? Мило ми е што те видов тука. Solid Explorer е најдобриот изглед менаџер на датотеки со две одделни панели, кои ви даваат ново искуство за пребарување датотеки. Ви обезбедува широка поддршка за чување на облак, вклучувајќи Dropbox, Box, Google Drive и One Drive. Овој управувач со датотеки може да се поврзе со вашиот Windows PC и многу оддалечени сервери кои работат со FTP, SFTP и WebDav. Исто така, ќе ја цениме можноста да креирате и извлечете најчесто користени формати на датотеки.

Две одделни панели овозможуваат непречено пренесување на датотеки со влечење и пад. Само држете го прстот на датотеката и повлечете го на друг панел. На овој начин, можете лесно да пренесувате датотеки помеѓу различни локации, вклучувајќи ги и компјутерските споделувања, папките за cloud и root.

Преземете ја најновата верзија Управувач со датотеки со цврст истражувач apk за андроид од revdl со директна врска.

Цврст Explorer 2.7.0 Управувач со датотеки со Апликација Целосно отклучен + Пакети со приклучоци + Пакети со икони за Android 1

Управувач со датотеки со цврст Explorer 2.7.0 Апликации целосна отклучена + Пакети со приклучоци + Пакети со икони за Android 2