Управувајте со електронско фактурирање на вашиот паметен телефон со овие апликации

Управувајте со електронско фактурирање на вашиот паметен телефон со овие апликации

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Најдобрите апликации за Android за креирање, изменување и управување со електронското фактурирање, дури и со употреба на паметен телефон во удобност

Управувајте со електронско фактурирање на вашиот паметен телефон со овие апликации

dall ‘1 јануари е задолжително за сите професионалци со број на ДДВ што треба да се издадат Електронски фактури, и секако сите професионалци и заинтересирани страни, во последните месеци гласно слушнаа за електронско фактурирање.

За прв пат наИталија е меѓу првите земји што се префрли на Електронско фактурирање но како и секоја револуција, особено компјутерската наука, има малку механизација на процесот на создавање фактура, но ако ги користите вистинските алатки како софтвер, алатка или дури апликација за мобилни уреди, ќе имате можност да издадете електронска фактура со неколку кликања.

Во оваа статија ќе видиме како да издадеме Електронска фактура едноставно од вашиот паметен телефон Андроид.

Најдобри апликации за Android за електронско фактурирање: Креирај, изменете и испратете фактури

  • ФатурАЕ тоа е несомнено најдобро од сè, бидејќи официјално е објавено од Агенцијата за приходи и ви овозможува прво да го прилагодите изгледот на електронската фактура со вметнување лого, број на ДДВ и многу повеќе и потоа можеме да ја делиме фактурата преку WhatsApp, Mail, итн и да вметнеме и зачувајте ги личните податоци на клиентот во адресарот. Добро е да се утврди дека вторите дозволи на апликацијата можат да ги профилираат Google и да ги продаваат на трети страни, како и повеќето апликации на Play Store.
  • Фактури во облак Достапно е и како апликација за Android и веб-страница и ви овозможува да креирате електронска фактура и да го прилагодите изгледот на фактурата. Услугата е многу комплетна и исто така е можно да се создадат сметки, понуди, кредитни белешки и многу повеќе.
  • Фактура и понуда Со оваа апликација можеме да издадеме електронски фактури и да го добиеме потписот на клиентот како потврда и се грижи автоматски да ги претвори понудите во фактури и испраќа известување ако фактурата е прочитана.
  • Лесна фактура Со оваа апликација можеме да создадеме и испратиме понуди и фактури, но и да претвориме понуди во фактури. Можеме да го прилагодиме распоредот, да ги внесуваме контактите за да ги имаме сите податоци веќе внесени во Адресарот и можеме да му овозможиме на клиентот да го прочита известувањето за фактурата.

Ако ги познавате другите, препорачете го во коментарите и ние ќе ги додадеме.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!