Управувајте со сите обновувања на претплати како Телефонија, Netflix, Spotify, Amazon и многу други …

Управувајте со сите обновувања на претплати како Телефонија, Netflix, Spotify, Amazon и многу други ...

Претплати е апликација со Android што ви овозможува да управувате со обновувањата за претплати, како што се договори за телефони, услуги за стриминг и многу повеќе во една апликација, за да знаете колку трошите месечно и кога треба да ги обновувате

Управувајте со сите обновувања на претплати, како што се Телефонија, Нетфликс, Spotify, Амазон и многу други со статистика и известувања

Колку пати се најдовте неподготвени со истечена претплата и немавте достапен кредит на вашата картичка или сметка? Па, ми се случуваше понекогаш, но бидејќи ја користам апликацијата за претплати со Android, не пропуштам обнова и покрај тоа, имам многу други статистики. Со апликацијата Претплати можеме да ги внесеме сите датуми на обновување на различните претплати, вклучувајќи:

  • Игри
  • Нетфликс
  • Spotify
  • Амазон Премиер
  • Јавен превоз
  • Телефонски договори
  • Претплата за влакна и ADSL
  • и над 30 претходно наместени

Покрај тоа, сепак, за сето ова ќе го знаеме вистинско време колку си плаќаат вашите претплати, со статистика на дневна, неделна, месечна и годишна основа, прими еден известување да ве потсетам на денот на плаќање и покрај тоа сè е синхронизирано на облакот. Практично можеме да додадеме секоја обнова и да поставиме a сортирање специфични и пристап до списокот на претплати поделени во категории.

На кратко, комплетна апликација од секоја гледна точка, а потоа и таа инвеститорот е италијански. Па, што сакате повеќе, преземете ја апликацијата и ако сакате, купете ја платената затоа што вреди да се потрошат потрошените пари.

Преземи претплати – Управување со претплати

Претплатите се достапни бесплатно со многу функции веќе вметнати, но во верзијата Про (од 1,19 €), можете да го отстраните рекламирање, да смени боја на претплати и активирај го известување предвидено пред да истече претплатата.

За да функционира, треба дозволи за целосен пристап до Интернет, прочитајте и избришете ја содржината преку USB меморија, започнете со вклучување и спречете го спиењето на паметните телефони.

Преземете претплати на АПК – Управување со претплати

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!