Филмот „Непланиран“ само го изгуби својот петти режисер

Film 'Uncharted' Just Lost Its Fifth Director

Тоа навистина почнува да се чувствува како неистражен филм на Sony можеби никогаш не се случило. Со текот на годините, откако беа објавени плановите за филмот, некако успеа да го изгуби режисерот после режисерот, иако на почетокот од оваа година, се чинеше дека работите се вратија на вистинскиот пат со Ден Трахтенбер, прикачен на филмот.

За жал, се чини дека Трахтенберг повеќе не го режира филмот, според извештајот на „Deadline“. Не е јасно зошто овој филм толку брзо изгуби многу режисери, но секако тоа не е добар знак за филмот. Сепак, во извештајот се додава дека Сони веќе работи брзо за да го обезбеди својот наследник и дека се одржува состанок за потенцијални замени.

Планот се чини дека ќе се заклучи во новите режисери до крајот на летото со производство се очекува да започне во 2020 година. Ова несомнено ќе го одложи објавувањето на филмот, каде што пред само неколку месеци, беше објавено дека филмот ќе биде објавен во 2020 година, но тоа сигурно нема Се случува повторно.

Во меѓувреме, за актерот Том Холанд кој е поставен да глуми како Натан Дрејк, се вели дека сè уште е во прилог на филмот, па се чини дека Сони засега е сè уште безбеден со своите актери.

Објавено на. Прочитајте повеќе за ,, и. Извор: краен рок