Филтер за можни датуми на објавување на iPhone 11

Saring kemungkinan tanggal rilis iPhone 11

Ако сè оди добро и гласините се вистинити, тоа е iPhone 11 Arrе пристигне наскоро. Според 9to5Mac, претседателот на SoftBank, Кен Мијаучи, предложи кога датумот за лансирање на паметните телефони ќе биде преку настан за инвеститорите во Јапонија.

Мијаучи го откри датумот на започнување индиректно, откако беше запрашан за новиот закон за телекомуникациски бизнис што ќе се применува.

Новиот закон ќе значи дека операторите во Јапонија повеќе нема да бидат групирани, така што пакетите со податоци и уредите ќе почнат да се продаваат одделно.

Можете ли да пробиете iPhone? Apple ќе ви направи милионер ако успеете

Зошто е важен овој закон? Инвеститорите ја прашуваат Мијаучи како СофБанк ќе стори за справување со ваквите ситуации, со оглед дека iPhone 11 ќе биде воведен во септември и дека новите закони ќе бидат активни следниот месец.

Како одговор, Мијаучи го спомена следново:

«Искрено, се прашував што да правам 10 дена«.

Овие зборови фрлаат светлина врз очекуваниот iPhone 11, затоа што паметните телефони ќе пристигнат 10 дена пред новиот закон, што значи дека ќе биде објавен во петок, 20 септември.

добро „Епл“ сè уште не го потврди ова официјално, можеме да значиме дека настанот за лансирање ќе се одржи на 10 септември, така што корисниците можат да ги нарачаат своите уреди рано на 13 септември.

Едноставно мора да бидеме трпеливи сè додека компанијата не се појави за тоа затоа што можеме да дознаеме повеќе за iPhone 11 за неколку недели.

Она што е познато за iPhone 11 досега

Овој паметен телефон обезбеди многу работи за кои треба да се зборува, затоа што ќе се пробие со шемата на сите негови претходници iPhone-и, почнувајќи од можноста за три задни фотоапарати и интеграција на два сензори од 10 и 14 MP, заедно со блицот.

Покрај тоа, ќе има три верзии на овој уред за потрошувачите да изберат соодветна за нив. Исто така, iPhone 11 ќе има обратно безжично полнење што може дури и да ги наполни AirPods или Apple Watch.

Покрај тоа, технологијата за препознавање на лицето ќе биде оптимизирана за одржување на безбедноста на корисниците.

WhatsApp и другите апликации мора да направат важни промени ако сакаат да ги следат на iPhone и iPad

Сè друго што ќе знаеме до шоуто на Apple.

Дали сте задоволни со доаѓањето на iPhone 11?

Влегувањето на Филтран веројатно е датумот на објавување на iPhone 11 за прв пат беше објавен во челик.