Филтрирајте ги телефоните на Samsung со огромна батерија од 6.000 mAh

Memfilter ponsel Samsung dengan baterai 6.000 mAh yang sangat besar 1

Филтрирајте ги телефоните на Samsung со огромна батерија од 6,000 mAh 1

Samsung секогаш очекува одлични работи во однос на она на што се однесуваат паметните телефони. Ова е една од најважните марки на пазарот и обично на врвот со големина на телефонот Galaxy S10 или најновиот Galaxy Note 10, но сега е време кога тој ќе погледне во други сегменти каде тој исто така покажува добри вести. Една од нив е Samsung Galaxy M кој може да носи батерија од 6000 mAh.

Многу голема батерија од 6000 mAh

Батеријата е една точка каде што повеќе корисници се поставени при пребарување на нивниот нов терминал. Премисијата е јасна: „Сакам да трае цел ден“, а тоа важи за корисниците кои го имаат цел ден и за оние што ја користат да користат мали разговори на социјалните мрежи и апликации покрај тоа што гледаат видеа на Интернет. Вториот е она што го продолжува животот на батеријата за неколку дена без полнење, па затоа е многу корисно.

samsung 6000

Мобилните телефони сега имаат неколку мерки на автономија во зависност од производителот, но во големиот опсег што се помеѓу нив Околу 3.500 и 4.000 mAh. Потоа, има и други кои ја напуштаат табелата како познатата „Енерџизер моќ Макс“, која става неверојатни 16,000 mAh во замена за тоа што има најголема дебелина што е видено досега.

Но, денес треба да разговараме за друг терминал на кој работи Samsung и дека протекоа повеќе информации. Според Sammobile, промотивен материјал од Samsung Galaxy M става 6.000 mAh во терминалот. Пред неколку недели можевме да видиме фотографии кои се однесуваат на огромното зголемување на автономијата што не можеме да ги видиме само во овој терминал, туку и на оние што му претходеа.

Новиот терминал на Samsung?

Изненадувачки е што корејската компанија започна нов дел за своето семејство Галакси, од кои скоро сите беа кодирани со букви и нумерирајќи дека колку е поголем, толку е поголем опсегот или верзијата. Имаме Galaxy A, Galaxy J, познатиот Galaxy S и Galaxy Note, кои се единствените со долги презимиња со дозвола од таблетот Galaxy Tab.

Па, овој материјал е она што сугерира 6.000 mAh мобилен телефон од Samsung Тој, исто така, истакнува писмо од неговиот хаштаг GoMonster, потоа гласина за ново семејство. Мора да почекаме да потврдиме.