Фортнит локација на фонтана, ѓубре и машини за вендинг

Фортнит локација на фонтана, ѓубре и машини за вендинг

Барате фонтана, џунгард и машина за вендинг во Фортнит? Најновата мисија на Fortnite – спреј и молитва – му го доделува на играчот со сликарски спреј како целина на островот Фортнит, опфаќајќи сè, од бензинските пумпи „Фортнит“ до замрзнатите водопади со вашите омилени спрејови „Фортнит“. Еден од многуте предизвици во оваа мисија бара да ја посетите и испрскате три различни локации: фонтана, остатоци и машина за вендинг.

Сега не треба да имате проблеми со пронаоѓањето машина за вендинг Fortnite и да пронајдете фонтана не треба да биде премногу комплицирано. Сепак, пронаоѓањето на уништувачот не е значајно достигнување, освен ако не знаете каде да го пронајдете.

За среќа за вас, се симнавме од битскиот автобус и ја следивме секоја од овие локации, така што сè што треба да направите е да поставите пин на картата во вашата игра и да добиете ознака. О, и ако не сте искусен уметник со графити, да ја испрскате површината, треба само да го тркалате тркалото од емоции и да користите една од емоциите со слики насликани на wallидот – секоја фреска може да се искористи за овој предизвик.

Фортнит локација на фонтана, ѓубре и машини за вендинг

Можете да ја посетите една од машините за вендинг и да ја испрскате за да обележите една од трите локации, но за фонтаната сакате да одите во Мега трговски центар. Конечно, за хунгардот има само едно место што треба да го барате: Junk Junction.

мапа на сезоната 10

Погледнете ја картата погоре за да го пронајдете вистинското место. Ако се заглавите обидувајќи се да најдете машина за вендинг, можете да ја најдете и на двете од овие локации.

И така Дефинитивно е еден од полесните предизвици оваа недела, така што не треба да имате никакви проблеми да го истражувате ова и да соберете уште неколку нивоа на Battle Pass во процесот.

ИНФО