Фортнит Локација Фортбет # 98 – Се наоѓа во рамките на …

Фортнит
 Локација Фортбит # 98 - Пронајдена во викиншката куќа 1

Фортнит
Фортби # 98: Денес новиот Фортбит се наоѓа во викендичката куќа. Еве ја локацијата каде можете да ја најдете.

Веќе сме во седмицата 7
од Фортнит
Сезона 9
, и Епик започнува барем еден нов предизвик на Фортбит секој ден. Во секое ажурирање на печ, Epic додава неколку нови предизвици на Fortbyte, и во Fortnite
Ажурирање, Еп додаде доволно предизвици на Фортбит за да достигне 100 вкупно предизвици.

Вчерашниот предизвик во Фортбет беше достапен со употреба на војникот од черепот, емоции во западниот момент. Еве го упатството за тој Фортбит ако сè уште не сте го составиле.

Фортнит
 Локација Фортбет # 98 - Пронајдена во куќата на Викинг 2

Денешниот предизвик Фортбит заедно со водичот за локација може да се види подолу:

  • Фортби # 98 – Пронајден во куќата Викингови

Локација Фортбит # 98 – Пронајдена во куќата Викингови

Бидејќи името на предизвикот го даде, ќе можете да го најдете Фортбеј 98 во куќата на Викинзите. Како и секогаш, имаме брза локација за да ви помогнеме да го соберете денешниот Фортбит што е можно побрзо.

Содржината продолжува под огласот

Благодарение на Гиле-ГАГ, имаме слика со локацијата на Фортбит 98, што може да се види подолу:

Фортбит 98 пронајден внатре во Викиншка долга куќа Фортбит 98 пронајден во куќата на Викинзите

Еве видео упатство за локацијата на Фортбит 98:

Фортнит
Локација Фортбет # 98: пронајдена во домот на Викинг Лонгхаус