Фортнит, Сорти со огромна сноп слика, датум на издавање & засилувач; Цена – 3 кожи, задни влакна, двојно живост пиксел, 3 обвивки, 1 емоција

Fortnite Insider Logo

Откриена е слика за промовирање на претстојниот козметички пакет Fortnite наречен „Darkfire“.

Во ажурирањето на клиентот v10.20, базата на податоци протекоа козметика за која сметаа дека ќе биде во пакетот „Dark Legend“ иако името не беше потврдено. Таа кожа е очекувани во пакетот се Dark Wild Card, Dark Red Knight и Dark Jonesy. Мерачот на податоци исто така успешно протекоа слика на кожата. Сепак, се чини дека овие кожи нема да бидат во пакет.

Објавени се нови слики, заедно со детали за тоа што е вклучено, цената и датумот на објавување.

Слика, Fortnite Darkfire Bundle Слика, Датум на објавување и цена - 3 кожи, задни бленди, двојно живопик, 3 обвивки, 1 емотив 1
Fortnite Dark Fire Bundle Фортнит пакет со темни пожари

Од сликата погоре, можеме да претпоставиме дека ќе ја видиме темната ковчешка кожа заедно со темната моќна акорд кожа во овој пакет.

Според соопштението за печатот, пакетот „Darkfire“ ќе го содржи следново:

Пакет Darkfire – Која козметика е вклучена

  • Три легендарна облека / кожа
  • Три легендарни бекови на грбот
  • Три лакса со двојна корист
  • Епска троплива обвивка
  • Еден емотик

Цени за пакети со темни пожари

Содржината продолжува под огласот

Цената на пакетот Darkfire ќе биде 29,99 долари и ќе биде достапна за купување преку Fortnite Save слично на другите пакети.

Датум на издавање

Датумот на објавување за пакетот Darkfire е 5 ноември 2019 година.