Фортнит Трејлер Сезона 2 го сигнализираше враќањето на Седум

Fortnite Trailer Musim 2 mengisyaratkan kembalinya Tujuh

Дали седмото ќе се врати во Фортнит? Дали ќе видиме повеќе од нив? Дека Сезоната 2 на Fortnite Трејлери укажува на тоа дека можеме.

Fortnite Сезона 2 е главно ажурирање. Ние сè уште ги обвиваме главите во сè што е променето, особено по една сезона што не однесе скоро ништо.

Се чувствува како сензорно преоптоварување, во оваа фаза. Истата игра ја игравме со истата мета веќе пет месеци. Одеднаш, Епиќ падна една сосема нова сезона со нова механика, возила, оружје и други.

Ние направиме пауза да разговараме за сите измени за да видиме еден од елементите што можеби ќе го промашите во Fortnite Trailer Season 2.

На снимките се прикажани активирани некои карактери од претходната сезона. Кога Бушрангер се јавил, се оддалечил од дрвото за да открие неколку лескави зад себе.

Тоа е вид на сцена што трепнува и ви недостига, а има многу слики зад нашите грмушки пријатели. Како и да е, треба да се земе предвид еден посебен глупак.

Фортнит Трејлер Сезона 2 го сигнализира враќањето на Седум 1 Епска игра

Во долниот лев агол на дрвото можете да го видите бројот седум, заокружен. Околу тој број се наоѓаат четири прашалници со три фигури.

Ова е јасен повик за Седум. Видовме три од нив: Посетителот, научникот и парадигмата. Има уште четири што мора да бидат откриени.

Fortnite Trailer Season 2 го сигнализираше враќањето на Seven 2Преку: Kebun

Приказната Седум не е завршена, прво. Не го видовме последниот од нив, што значи дека можеме да очекуваме уште четири карактери да се појават во одреден момент од ова поглавје.

Можеме да видиме нови членови од Седум уште оваа сезона. За сега, мора да почекаме.