Форт Фортнит # Забранувајќи враќање на посетителите на следниот голем настан

'Fortnite'Menggoda kembalinya Pengunjung untuk acara besar berikutnya

„Fortnite: Battle Royale“ во моментов е во својата десета сезона под наслов „Сезона X“ и сето тоа е за временската рамка да се заплетка и да се врати во минатото. Борбениот остров е осуден да биде уништен повторно со метеори кои се наomingираат на небото, но овој пат, а непознат моќта го забави метеорот во воздухот. Има многу дискусии за тоа која е моќта на „Непознат“. Играчот наоѓа подлога во метеор и многу индиции во Дасти Депо што доведуваат до заклучок дека тој не е никој друг освен The Visitor и 24 август, официјално “Фортнит„Рачката на социјалните медиуми открива дека навистина е посетител.

Посетителите се поврзани со сите настани

Ако игравте „Фортнит“ од самиот почеток, ќе забележите дека знаењето за „Фортнит“ (што нема многу смисла) стана домино ефект и дека тоа беше првото доаѓање Посетител е почетната точка на овој ефект. Посетителот е козметичка ставка „Fortnite: Battle Royale“ што може да се отвори со комплетирање на предизвикот на Blockbuster Season 4 и правење на своето деби со првото во сезоната 3 со падот на метеорот.

Посетителите лансираат Ракета во сезоната 4 која воведе Рифт во играта и конечно отвори огромен јаз на небото. Рифт го ископа „Кевин коцка“ во пустината и конечно се затвори. Коцката создаде седум руни и падна на езерото Лот со крајот на сезоната 5. Во сезоната 6, коцката беше реактивирана и беше откриено дека тој бил прицврстен на островот среде езерото плен што довело до настанот на Пеперутката.

Настаните во пеперугата се поврзани со ресурси што предизвикуваат време да се наведнуваат Сезона X.

Оваа сезона, Посетителот успеа да излезе од Метеор пред судирот и тој го подготви Rift Beacon на разни локации на картата. Новата слика откри и дека токму посетителите ги создадоа контроверзните B.R.U.T.E оваа сезона.

Празничен настан во прав

Прашлив депото вратете го во игра во Сезона X, откако беше уништена од метеори и посетителите живееја во еден од магацините од почетокот на оваа сезона.

Нови солзавери откриваат дека „Фортнит“ Следниот голем настан ќе се одржи во Дасти Депо. Креативен директор на епски игри Доналд Мустард неодамна ја смени локацијата на Твитер во „Прашина„Што подразбира дека ќе се случи нешто големо таму кога ќе се приближи сезоната X. Во минатото, Доналд откри други големи настани Твитер локација на сметката, така што мора наскоро да има голем настан.

Засега се појави нов Рифт Бикон во пустинскиот биом „Фортнит“ .И како и повеќето други зони на Рифт, играчите може да забележат враќање Влага Мирес запомнете дека знакот беше близу Рајот исто така се смени и сега покажува едно од дрвјата на Moist Mire.

Не пропуштајте ја нашата страница на Фејсбук!

© СИТЕ ПРАВИЛНИ РЕЗЕРВИРАНИ