Цената на сериите Pixel 4, бојата повторно протече

Google Pixel 4 Googe 4 XL Coral Orange

Се чини дека Google е подготвен со лансирањето на Pixel 4 и Pixel 4 XL. Серијалот од следната генерација ќе биде лансирана наскоро и веќе ви кажавме кога и каде точно. Некои карактеристики на фотоапаратот беа пронајдени скриени во апликацијата Google Camera 7.0 додека прототипите се појавија во Виетнам со приказ на екранот од 90Hz. Coral Pixel 4, исто така, беше виден во акција неколку пати и повторно го видовме. Можеме да потврдиме и сега дека новиот Pixel 4 ќе биде достапен само во три бои: Јасно бело, само црно и Ох толку портокалово.

Очигледно, верзијата на Ох Портокал е коралниот гребен Pixel 4 што го видовме во последните неколку недели. Knowе знаеме со сигурност следниот месец кога ќе биде најавено новото дуо „Пиксел“. Кога станува збор за телефонските случаи на Pixel, тие може да бидат во црна, сина, вар и портокалова боја.

Многу се зборуваше за новите Pixel 4 и Pixel 4 XL. Двата телефони ќе имаат дисплеј 90Hz како што се гледа во кодот на Android. Teaser Pixel 4 видео-реклами излегоа порано. Исто така, научивме дека Пиксел 4 може да има асистент на Гугл ве чека додека сте уапсени.

Pixel 4 и Pixel 4 XL можат да пристигнат дури и со Pixel Watch и тоа е нешто што сме многу среќни што го гледаме. Спецификациите за телефонот се детално вклучени, вклучително и нови функции, големо чело и горниот дел, уникатни поставки на фотоапаратот, кои може да вклучуваат телефонски леќи и широка поддршка за снимање на боја, преку најновата апликација на Google Camera.

Прототип единицата Pixel 4 за прв пат беше видена во дивината, но дури откако Google го откри Пиксел 4.

Пиксел 4 се вели дека доаѓа со 5,7 инчен екран, додека 4 XL ќе има поголем OLED екран. Првичните инструкции за телефонот откриваат дека ќе има камера од 12 MP со телефото леќи 16MP, 6 GB RAM, Snapdragon 855 PROCESSOR и 64 GB / 128 GB меморија на одборот. Кога станува збор за цените, Pixel 4 и 4 XL ќе бидат 819,98 € (900 $) и 1126,68 € (1.237 долари).