Цената на iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max со портокалови цени

Harga iPhone 11, 11 Pro dan 11 Pro Max dengan tarif Oranye

Ние сè уште знаеме 2019 цена на нов iPhone со плаќање на рати од операторот и по дефектот со стапките на Movistar, сега е на ред да се детализираат сите услови што се на располагање, покрај стапките Портокал и ќе биде можно да се добие заштеда до 180 евра кога купувате во вашата онлајн продавница.

Како промоција за лансирање, само за набавки направени до 19 септември, Портокал нуди бесплатно мобилно осигурување за 6 месеци со Expertубов експерт и експерт Макс и, за компании, со Businessубовен бизнис 3 и Loveубовен бизнис 5. Клиентите треба само да го побараат тоа во процесот на продажба.

Новиот iPhone 11 е достапен во три верзии, од кои две се практично идентични кои се разликуваат по големината на екранот кај моделот Pro, за да изберат помеѓу 5,8 и 6,5 инчи од верзијата Max, а третиот модел и екран на камера се нешто поедноставни. Портокаловиот ќе биде достапен на девет нови iPhone-и, секој со три верзии од три различни капацитети.

Меѓу новитетите на новата генерација iPhone 11, најдовме меѓу нештата интересни новиот процесор Apple A13 побрзо и поефикасно, iOS 13 нови, нови сензори за главната камера Агол од 120º и камера за селфи со поголема резолуција.

Освен тоа, 11 про верзија Тие се карактеризираат со трети сензори за главната камера 2x оптички зум, OLED екрани со поголема резолуција, вклучително и брз полнач, компатибилност со Apple Пен и дизајн со текстура со стакло со мат, со челична рамка

iPhone 11 64 GB за 28,95 евра месечно

Цена на iPhone 11 64 GB со портокалова цена

iPhone 11 од 128 GB за 30,95 евра месечно

Цена на Iphone 11 128 GB со портокалова тарифа

iPhone 11 256 GB за 35,95 евра месечно

Цена на iPhone 11 256 GB со портокалова цена

iPhone 11 Pro 64 GB за 42,95 евра месечно

Цена на Iphone 11 Pro 64 Gb со портокалова цена

iPhone 11 Pro 256GB за 48,95 евра месечно

Цена на Iphone 11 Pro 256 Gb со портокалова цена

iPhone 11 Pro 512GB за 57,95 евра месечно

Цена на Iphone 11 Pro 512 Gb со портокалова цена

iPhone 11 Pro Max 64 GB за 46,50 евра месечно

Цена на Iphone 11 Pro Max 64 GB со портокалова тарифа

iPhone 11 Pro Max 256 GB за 52,95 евра месечно

Iphone 11 Pro Max 256 GB цени по портокалова цена

iPhone 11 Pro Max 512 GB за 61,95 евра месечно

Цените на акциите на iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max се портокалови