Циклусот добива нова привлечна реклама PvEvP за Gamescom 2019

Cycle mendapatkan trailer PvEvP baru untuk Gamescom 2019 1

Циклус доби нова трејлер за трејлери за Gamescom 2019, што ја покажа типичната акција на играта PvEvP.

Постојат многу програмери кои пробуваат интересни нови работи во просторот за онлајн мултиплеер. Особено, екипажот во Yager создаде нешто многу уникатно во форма на The Cycle, конкурентен стрелач базиран на пребарување, кој во моментов е достапен на Early Access.

Јагер покажа нов трејлер за The Cycle at Gamescom 2019, истакнувајќи го стилот на играч-непријател-непријател-играч. Да, ова е малку мито, но идејата е едноставна за да се разбере. Погледнете ги сите активности преку видеото прикажано подолу.

Според списокот „Циклус“ во продавницата за епски игри, тоа е „Конкурентен стрелец стрелец или PvEvP за инсајдери. Вие играте како проследувач и вашето игралиште е Фортуна III, жива и нестабилна планета исполнета со непријателски туѓи диви животни. или да се занимавате со кревки пакти со други проспектори за да побарате што е можно повеќе ресурси “.

Ако не ја пренесе пораката, игра може да се сумира како тоа: Голем број на различни играчи-базирани екипи се фрлаат на голема голема мапа, каде што секој може да следи и да заврши разни потраги. Комплетивните потраги даваат поени, за кои се смета дека ќе се избројат откако ќе се затвори невремето и тимот е ексфилтриран.

Со други зборови, ова е како игра за борба против ројал, освен целта не е отворено уништување или елиминација на непријателските играчи. PvP сеуште е дел од равенката, но средното E во PvEvP покажува како Циклусите бараат од играчите да се фокусираат на повеќе отколку само да бидат последната личност што ќе застане.

Играчите кои се заинтересирани да ги проверат конкурентските титули на Yager можат да го полагаат тековниот циклус преку ран пристап Продавница за епски игри. За повеќе новости, осветлувања и обелоденувања од годинашниот настан во Келн, Германија, не заборавајте да запрете со почетната страница на Games Shacknews ‘Gamescom 2019.