Црви: Преглед на W.M.D – тестиран на Nintendo Switch

Worms: review W.M.D - diuji pada Nintendo Switch 1

Црви: W.M.D преглед - тестиран на Nintendo Switch 1

И покрај тоа што можеби е постара сега, оваа серија сигурно не е поумна. Црвите се луди, знаете – од претставата на скриени зборови во секоја фаза (како риба продавницата и чипсот Codfather) до шегата секој црв плука секој пат кога ќе го повлечете активирањето.

Ова е најочигледно при изборот на оружје, со класици како што се бетонски магариња, супер овци и банани од банана, сите направени назад. W..M го воведува OMG ласерот, орбитален зрак на смртта што испарува значителни парчиња од картата, а има дури и генијална телефонска батерија која тресе област, ги осакатува сите возила и ги шокира непријателските црви. Да, тоа е оружје за Galaxy Note 7.

Но, избор е да ги направите вашите омилени нови варијанти брзо.

Соберете материјали од каси за снабдување што се појавуваат на крајот на секоја кривина и можете да ја претворите таа едноставна базуа во експлозивен уред за испорака на напалма или да го направите пламенот на узи да ја рефлектира ласерската светлина наместо куршуми.

Занаетчиите се на ред, но засиленото оружје може да ја направи целата разлика – особено ако не можете да го достигнете непријателот со вашата редовна опрема.