Црна & засилувач; Бело! Покмон ГО веднаш прифаќа чудовишта од Унова

Црно и бело! Покмон ГО веднаш прифаќа чудовишта од Унова 2

Црно и бело! Покмон ГО веднаш прифаќа чудовишта од Унова 2

Ако мислите дека јавната возбуда со Pokemon GO ќе се намали со доаѓањето на мајсторите на „Покемон“, сметате дека не е во ред.

Мешовитата игра со реалност е успешна од 2016 година, и се чини дека конечно ќе започне да ги става на располагање достапните чудовишта од петтата генерација: Niantic го искористи Твитер за да го урне закачнувачот Сниви, почетник на фабриките за регионот Унова.

Петтата генерација мина низ критички признатите игри и црно-бели и црно-бели 2 кои го завршија циклусот на франшизата на Nintendo DS. Унова Покемон е оценета како играч што ги комплетира најновите глобални предизвици, награди што ќе бидат првично објавување од регионот.

Тие сепак ќе дојдат, но глобалната мисија помага да се предвиди ова. Инвеститорот не објави предвидувања за Сниви да се појави во играта, но од историјата, вестите што беа објавени на неговата социјална мрежа пристигнаа неколку дена подоцна во играта.

Во 2018 година, Покемон ГО конечно ја добива функцијата swap, што го прави повеќе сличен на конзолните игри. За оние кои претпочитаат почетни, средни и финални титули, Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee сега е достапен за Nintendo Switch, а во ноември доаѓа Pokemon Sword & Shield, со нова генерација џебни чудовишта.

Запомнете, дури и ако немате конзола Nintendo, Pokemon GO, Pokemon Masters, Pokemon Rumble Rush, Pokemon Shuffle, Magikarp Jump и многу други, гарантираат забава во бесплатните паметни телефони со Android и iOS (но со микро трансакции).