Честа Вера 30 се гледа на Интернет.

Honor Vera 30 terlihat di internet.

Се приближуваме до датумот на објавување на Honor V30, или можеби треба да кажеме Honor Vera 30, како што е предложено од пакетот за продажба. И кога тоа се случува секој пат кога презентацијата ќе се приближи, на Интернет има зголемување на истекување, честопати придружено со фотографии и протекување. Ова е проблемот, затоа што преку интернет се очекува истекување на печатот што ќе ни го покаже задниот дел од паметниот телефон.

Почитувајте ја камерата Вера 30 и наводните бои.

Првото нешто што се издвојува е изборот на градиент на градиент за овој модел, од она што се чини дека е „Breathing Crystal“ што се гледа со серијата P30. Нема недостаток на црна, сина и портокалова, од кои некои ќе бидат произведени во соработка со институтот Пантоне.

Друга работа што ја истакнува оваа слика е изгледот на камерата, очигледно со три вертикални сензори. Во правоаголниот дел, генералниот изглед потсетува на оној усвоен од Google со новиот Pixel 4, иако во овој случај просторот е квадрат. Со оглед на отсуството на логото 5G на задниот дел од капакот, тоа би можело да биде Honor Vera 30, а не Pro модел. Последниот, патем, мора да има четириаголна камера, тука навистина нема.

Текстот на врвот на фотографијата го носи следниот слоган: „Има сила и вредност“. Бродот со чест на предводникот, исто така, доби престиж, со исклучителни карактеристики што беа достојни за врвен производ.

извор