Читач на фотографии # 271 – Samsung Galaxy A8 на Itapaj (CE)

Серијата Photo Reader е една од омилените колони на читателите на оваа страница. Тој беше воспитан од убави слики испратени од вас, пријатели, следбеници, лојални пријатели на TudoCellular.

Колумната започна да биде срамежлива, уште во 2014 година, и оттогаш дава резултати на страницата и публиката.

Благодарни сме за компанијата во последните неколку години и трпеливост во зафатените недели кога не успеваме да исполниме распоред. Уживајте во уште едно издание – мислам, пред тоа прошетајте низ минатите расправии за да ги видите учесниците – и уживајте во моментот.

Кликни тука да испратите фотографија на вашата е-пошта (внесете го името каде што сте ги сликале фотографијата и паметниот телефон што ги користите или копирајте ја нашата е-пошта и закачите слика:

Ние не прифаќаме слики со EXIF ​​кои се бришат, се печат по име или кој било воден жиг.

И уште еднаш победата за Клаудинир де Оливеира и победата на Галакси А8, овој пат со фотографии направени на Итапаје во Сеари. Со тоа сомнение што започна да се појавува, дали работи на страницата и се маскира како читател за да победи или да победи мистериозно затоа што добро истражел што има вашата камера за мобилни телефони? Која теорија има најмногу смисла? Коментар подолу. =)

Curубопитни да знаат кои други учесници на паметни телефони од претходното издание? Само погледнете го 270-то издание.

Пред 3 месеци Samsung објави официјални безбедносни ажурирања за разни уреди за семејство семејство.

Пред 4 месеци Galaxy A8 2018 започна да добива пристап до пакетот април 2019 година на различни локации низ целиот свет.

Пред 4 месеци Новите паметни телефони од линијата Галакси 2019 година сега вклучуваат поголема публика во предлогот.

Пред 4 месеци Второто поголемо ажурирање на оперативниот систем за уредите за 2017 година.

Бидете сигурни да учествувате оваа недела со испраќање на колку фотографии што сакате, но запомнете да го деактивирате воден жиг што го дава уредот што го користите.