Човечки анатомија Атлас 2019: Комплетен 3Д човечко тело 2020.0.69 Апк + …

Human Anatomy Atlas 2019: cuerpo humano 3D completo

Хумана анатомија Атлас 2019: Комплетен 3D човечко тело 2020.0.69 Apk + Mod (iaps отклучен) + Податоци за Android

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело е медицинска апликација за преземање на Android најновата верзија на Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело Apk + Mod (iaps отклучен) + Податоци за Android од revdl со директна врска

Придружувајте се на милиони медицински професионалци, студенти и ентузијасти во анатомијата кои користат Атлас на човечка анатомија за да го видат внатре и подобро да го разберат човечкото тело!

Атлас на човечка анатомија нуди илјадници модели кои ќе помогнат да се разбере и комуницира како изгледа и работи човечкото тело и вклучува дефиниции на ниво на учебник. Користете го како референца, наместо учебник по анатомија, или за да создадете искуства со виртуелна лабораторија.

Вклучува над 10,000 анатомски модели со описи на англиски, шпански, француски, германски, италијански, јапонски и поедноставен кинески.

* Една од најдобрите апликации од продавницата за апликации од 2017 година * Победник на Здружението на медицински илустратори Награда на извонредност * Златен добитник на наградите за дигитално здравје за пролет 2018 година.

“Ако сте на медицинско поле или планирате да бидете, оваа апликација за анатомија е задолжителна.”

“… изненадувачки реална и детална …” – Бостон глобус

“… умот дува, и секогаш изненадувачки како што функционира добро”. – Дејвид Пог, Yahoo финансии

„Видлив атлас на телото (човечка анатомија) и искрено, сите негови апликации за А & П отсекогаш биле мојата референца за истражување на човечкото тело и неговата функција“. – Наставници со апликации

Човечки анатомија Атлас нуди најсеопфатна достапна атлас на човечка анатомија, како и брзо и лесно користење, без рекламирање. Основната набавка вклучува целосни машки и женски модели на бруто анатомија, различни активности на мускулите, избрани модели на микроанатомија и анимации на примероци. Дополнителни набавки во апликација можат да го прошират атласот за да вклучуваат подетални 3Д стоматолошки модели и анимации кои ја објаснуваат вообичаената физиологија и патологии.

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело

Човечки анатомија Атлас 2019: целосно 3D човечко тело