Чудниот случај на надополнување на ТИМ од 5 евра што вреди 4 евра …

Дополнете 5 евра ТИМ само 4 евра

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Најмногу внимателен од вас сигурно ќе забележите дека веќе неколку недели, 5-те топ-топ-артилови на ТИМ всушност вредат 4 евра. Еве зошто

Ако направите ТИМ дополнување од 5 евра, ќе добиете само 4 евра кредит. Еве затоа

Никогаш не се наплатувам од 5 евра на мојот ТИМ број и никогаш не сум се согласил тоа неодамна ТИП-топот од 5 евра е всушност 4 евра, како во славното минато во кое цената на надополнувањето беше активна.

Тоа не е враќање на старите навики, туку модификација на условите, каде што ТИМ го отстрани едноставното дополнување со воведување само од врвот Вчитај +, што ви овозможува да имате 4 евра кредит на СИМ со а бонус од минути и неограничена свирка за еден ден, дури и ако опцијата не нè интересира.

Таму промената е активна од минатиот месец, со започнувањето на Дополнување + достапен во апоени од 5, 6, 17 и 22 евра каде што реалната цена на „топ-ап“ е 4, 5, 15 и 20 евра, соодветно, со 1 и 2 евра помалку во зависност од одбраната деноминација, со опција автоматски активна (д без можност за деактивирање) на неограничено минути и GB за еден ден.

Проблем има, затоа што ако се превчита од веб и од апликацијата, трошоците се прикажани со прецизност, со нагласено дека ќе бидат наплатени само 4 евра, а 5 платени, во однос на refills направени од страна на тобаконистот, нема каде пишува колку всушност ќе се наполни.

На Оваа страница најдете ги сите информации на Вчитај + е Победа 2019 година каде детално се појавуваат сите трошоци со можност за автоматско учество во натпревар да освојат една од 10.000 месечни награди (кои во овој момент вклучуваат Samsung Galaxy S9 +, Samsung Galaxy Tab 10.5 и дополнувања на телефони).

Очекуваме поголема јасност од ТИМ Што се однесува до надополнувањето од тобаконистот со јасна потврда со трошоците што треба да се направат и надополнуваат.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!