Шон Бин, & # 039; Нед Старк & # 039; ГОТ, повеќе не ја сака улогата во која почина

Sean Bean, 'Ned Stark' GOT, tidak lagi menginginkan peran di mana dia meninggal

Во интервју со СонцеШон Бин изјави дека дошол да ја отфрли улогата во која ликот починал. „Само што треба да го прекинам и да започнам да преживеам, во спротивно сè може да се предвиди“, изјави тој за извештајот. 60-годишниот актер има долга кариера во филмот и телевизијата. Неговиот најпознат изглед е улогата на Боромир, во приказната Господар на прстените – Општество на рингот, и Нед Старк, во серијалот „Game of Thrones“ што штотуку заврши.

Според СонцеБин игра повеќе од 20 ликови кои имаат своја цел смрт. Оваа итерација доаѓа да привлече толку многу внимание што дури станува и мембрана на Интернет. „Играм многу лоши луѓе, тие се одлични, но тие не даваат награди – и јас секогаш умирам“, рече актерот.

Шон Бин има знак на кој пишува „Не ме убивај“. (Извор: Сонцето)

Во однос на Игра на троновиБин рече дека ги прочитал книгите што ја создадоа приказната, Р. Мартин и дека знае што ќе се случи со Нед Старк. Според интервјуто, во оваа конкретна ситуација тој не бил толку непријатен. „Мислам: не сакам да бидам заглавен во серија која трае најмалку седум години“, рече тој.