Што да гледате на Netflix: офлајнкери на Интернет

Yang harus ditonton di Netflix: influencer offline 1

Како можат луѓето да преживеат? влијателен без вкус? Дали има живот надвор од социјалното вмрежување? Прашањето на кое се обидувам да одговорам е лесно и самокритично Офлајн, стримирај нов филм денес Нетфликс. Бразилска продукција, во режија на Сезар Родригес, со млада Лариса Маноела како протагонист.

Какво е чувството да се живее без вкус? Овој влијател ќе открие дека „сечењето“ крие пријатен живот.

Офлајн на Нетфликс: приказна за влијателни луѓе без чувство

Оригиналниот наслов е Режим на авион, директна референца за режимот на авион, кој честопати претставува единствен вистински и ефективен јаз во се посложените дигитални димензии во нашите секојдневни животи. Долу караван на англиски јазик (што на италијански јазик се чини дека не е достапно, освен на Netflix).

Iosубопитност: во филмовите за социјално вмрежување користени од главниот лик Ана не на Инстаграм, но Фотоингравирање.

а филмДа бидеме искрени, скромен, експлицитно спакуван за да намигниме кај младата публика, но токму на ова слух може да искра искра да одрази колку вистината во животот ја споделуваат оние кои сакаат да удрат исто така, честопати и премногу лесно избираат како модел за улоги, идолизирани и имитирани .

Офлајн е во средина ново издание Денес на Нетфликс заедно со (меѓу другото) и третиот дел од Застрашувачките авантури на Петрина: Напишавме за Punto Informatico минатата година затоа што имаше нешто чудно Судската постапка е поднесена од Сатана против платформата.