Јакуза 5 преработена, физичка верзија на колекцијата „Јакуза“ сега на PS4

Yakuza 5 Remastered

Јакуза 5 преправена е лансиран, и додадено е на тоа Колекција премачкана од Јакуза.

Додека Казума Кирју сега се обидува да живее како таксист, неговата смиреност се уништува кога ќе се уништи мирот меѓу Тојо клан и Омни Алијансата. Сега Кирју се враќа во криминалниот свет за да ги заштити оние што ги сака да ја запре територијалната војна.

Може да видите трејлер на лансирањето Јакуза 5 преправена под:

Ако веќе го имате Колекција премачкана од Јакуза може да се добие Јакуза 5 Отстранети со проверка на нивната библиотека PlayStation 4 или од страната на продавницата на PlayStation.

Покрај тоа, физичката верзија Колекција премачкана од Јакуза сега исто така достапен за 59,99 $. Содржи Јакуза 3, Јакуза 4, и Јакуза 5 напречни два дискови во сад за собирање. Да се ​​обележи ова е исто така прв пат Јакуза 5 е физички достапен на запад, оваа колекција содржи и физички случај PlayStation 3 за Јакуза 5.

Јакуза репариран Колектиом

Колекцијата можете да ја најдете како надолу (преку PlayStation) подолу:


Прославете ја приказната за Казума Кирју со прекрасно обновените Yakuza 3, 4 и 5., со обновена содржина и локализација ажурирана во 1080p и 60fps, почнете ја целосната колекција Yakuza на една конзола за прв пат во историјата.

Yakuza 3 Remastered, достапен на 20 август 2019 година.
Yakuza 4 Remastered, достапен на 29 октомври 2019 година.
Yakuza 5 Remastered, достапен на 11 февруари 2020 година.

Завршете го патувањето на Змејот на Доџима.


Јакуза 5 преправена и Колекција премачкана од Јакуза сега надвор на PlayStation 4.

Слика: Јакуза 5 преправена официјална веб страна.