Јануарска безбедност закрпи Xiaomi Xiaomi A2 е достапна за корисниците на Android

Patch keamanan Xiaomi Mi A2 Januari tersedia untuk pengguna Android 1

Јануарска безбедност закрпи Xiaomi Xiaomi A2 е достапна за корисниците на Android 1


Јануарскиот безбедносен закрпник Xiaomi A2 A2 е достапен за корисниците на Android 2

Во последните месеци, Xiaomi активно активира ажурирања за својот телефон. Mi A3 и Mi A2 сè уште се заглавени на постариот Android 9, но има добри вести за корисниците на Mi A2. Неодамна, од извори откривме дека безбедносната лепенка A2 Mi 2020 е достапна за корисниците на Android.

Сепак, Xiaomi исто така прави телефони Android One и многумина се оставени зад себе кога станува збор за добивање на најновите ажурирања. Додека Андроид 10 за полесни роднини на Mi A2, Mi A2 Lite сè уште не направи шоу, безбедносниот пакет-јануар во јануари 2020 година беше лансиран за уреди што не треба да се кажуваат врз основа на Android 9 Pie.

Ажурирањето на Android 10 ќе донесе многу нови функции во однос на приватноста и безбедноста на податоците преку Android 9. Корисниците ќе можат да го видат темниот режим на целиот нов систем, како и новиот систем за навигација базиран на гестови. Многу промени во UI, исто така, дојдоа во Mi A2.

Mi A2 (Езеро Син, 128 GB) (6 GB RAM)

Mi A2 (Езеро Син, 128 GB) (6 GB RAM) РС 11.198 РС. 20,000 во парк Купете сега Јануарскиот безбедносен закрпник Xiaomi A2 A2 е достапен за корисниците на Android 3 Флипкарт

Mi A2 е телефон со Android One кој работи на берза Андроид и има право навреме да добие безбедносни закрпи за Android, како и надградби на оперативниот систем. Всушност, Mi A2 ќе го добие најновото ажурирање на оперативниот систем во форма на Андроид 10 ажурирање, бидејќи првично беше лансиран со Android Oreo на одборот и доби ажурирање Android 9 Pie на почетокот од минатата година.