Јогиго им даде на Нетфликс три месеци на своите клиенти

televisor-netflix-1300x650

За нови и тековни клиенти. Ова е Нова промоција на Јоиго, каде беа дадени 3 месеци Нетфликс. Сите промоции имаат мал принт и неколку дополнителни изненадувања, а истите ќе се најдат по редови што ја сочинуваат оваа статија.

Ако сакате да промените превозници и не сте се обиделе со Netflix, исто така ќе чекате за истата можност. Без понатамошно одложување, ќе ги објасниме сите поенти на оваа нова Yoigo промоција.

Влакно + Конечно ниво

Да се ​​приклучиме на оваа промоција, сегашни клиенти, или оние кои сакаат да му се придружат на Yoigo, тие започнаа денес 21 август да изнајмат една од овие две стапки:

  1. Влакна + Бескрајна 30 GB.
  2. Влакно + бесконечно GB бесконечност.

Слика - Yoigo им дава на Netflix три месеци на своите клиенти

И без дополнителни трошоци, ќе се достигнат 3 месеци Netflix во стандардна категорија, т.е., што чини 11,99 € месечно и дозволува само гледање HD содржина, 2 екрани истовремено и преземање на содржини на 2 телефони или на 2 таблети. Но, во овој случај за клиентите Yoigo ќе биде бесплатно 3 месеци.

Освен тоа, промоцијата не завршува тука и тоа е за разлика од 3 месеци исто така Netflix вклучително и една година AgileTV без дополнителни трошоци. Ова вклучува а Декодер на Android TV подготвени за репродукција од 4K и сите Каталог Ракутен и Вуаки. Овој каталог е премија и вклучува околу 1.500 филмови и серии.

Само влакна и Netflix како награди

Надвор од оваа голема промоција постои оној што стои на врвно, а тоа е, ако клиентот не ја изнајми цената на Fiber + Endless и само избира да Ниво на Yoigo влакнасуво, можете да уживате во AgileTV од само 6 € месечно засекогаш. Но, во овој случај скоро исто така влезе Стандарден Netflix 3 месеци бесплатно.

Како што рековме на почетокот, сите овие промоции можат да пристапат од сегашни и нови клиенти кои сакаат да бидат дел од операторот, и со тоа да уживаат 3 месеци Нетфликс го даде Јоиго.