Јон Фјури сега е достапен на компјутер – Трејлер за лансирање

Ion Fury sekarang tersedia di PC - Launch Trailer

3D Realms објави денес дека старото училиште FPS развиено од Voidpoint, кое претходно беше преименувано од Јон Мејден во Јон Фјури (за да се избегнат проблеми со тешкиот метал бенд, Iron Maiden), сега е достапен на компјутер преку Steam, GOG и Realms 3D продавници по цена 24,99 $ или регионална цена. Верзијата за PlayStation 4 и Xbox One ќе биде објавена во дигитален формат подоцна.

Колекционерското издание може да се нарача на Продавница за 3D сфери чини 59,99 УСД, и вклучува USB во форма на боречка бомба (што е протагонист на Шели «Bombshell» Харисон) со бесплатна DRM верзија на играта и саундтракот, плус постер, картичка базирана на игри, производна брошура и комплет налепници.

Во Јон Фјури, играчите ја преземаат улогата на Шели „Бомбаш“ Харисон, професионален деактиватор на бомби што е усогласена со Глобалните одбранбени сили. Д-р Adадус Хекел, лидер на трансхуманистичка везда, ослободи екипа на сајбер-подобрени трупи во футуристичкиот град Нео Д.Ц., кој од Шели се бара да биде ослободен со тоа што ќе се бори против него.

Јон Фјури работи на изменета верзија на моторот Build Ken Silvermany е прва оригинална комерцијална видео игра која ја користи машината за 19 години, што претходно беше Втора светска војна ГИ.

 • Бара 64-битен процесор и оперативен систем
 • СО: Виндоус 7/8 / 8.1 / 10 x64
 • Процесор: Intel Pentium Dual Core E2220 (2 * 2400) или AMD Athlon ™ еквивалент на 64 X2 5000+ (2 * 2600) или еквивалентно
 • Меморија: 2048MB RAM меморија
 • Слика: GeForce 8600 GT (512MB) или еквивалент на Radeon HD 4670 (512MB) или еквивалентно
 • DirectX: Верзија 11
 • Складирање: 100MB достапен простор
 • Бара 64-битен процесор и оперативен систем
 • СО: Виндоус 7/8 / 8.1 / 10 x64
 • Процесор: Intel Core i3-530 (2 * 2930) или еквивалентно на AMD Phenom x4 9850 (4 * 2500) или еквивалентно
 • Меморија: 2048MB RAM меморија
 • Слика: GeForce GT 610 (1024MB) или еквивалент на Radeon HD 6850 (1024MB) или еквивалентно
 • DirectX: Верзија 11
 • Складирање: 100MB достапен простор