▷ Апликација за известување за нараквица Xiaomi Mi Band и Fitness 4, …

Recordatorio y aplicación de Android

Потсетник и Андроид апликација

Вие ја знаете апликацијата за нараквица Xiaomi Потсетник и фитнес? Mi Fit, стандардната апликација за нараквицата Xiaomi Mi Band, обично е многу ефикасна и интуитивна. Но, има моменти кога можеме да бидеме малку ограничени. За да се реши овој проблем, постои најава и фитнес апликација за нараквицата Xiaomi Mi Band. 4, 3, 2, 1 Најинтересно.

Со бесплатната и платена верзија, она што оваа апликација го прави за нараквицата Xiaomi е да ни даде дополнителни функции при користење на нараквицата за активност. Значи, ако вашата оригинална апликација не може да ги пренесе вашите податоци за отчукувањата на срцето на Google Fit, можете лесно да ги направите благодарение на оваа апликација.

Потсетници и фитнес со Xiaomi Mi Band

Преземете известувања и фитнес

Не е официјална апликација, но можете да ја најдете во следната апликација. Google Play Store Преку едноставно пребарување. За да започнете, едноставно одете на следниот линк и продолжете со инсталацијата како и обично.

Сигнали и соодветност за Mi Band Сигнали и соодветност за Mi Band

Апликација за нараквица Xiaomi

Дополнителни карактеристики за апликација за нараквицата Xiaomi Mi Band 4, 3, 2, 1

Една од најинтересните опции што ја нуди оваа апликација е да го смените тонот во кој се прикажуваат известувањата од други апликации. Би било многу поедноставно да се оствари повик или да се идентификува WhatsApp на овој начин.

Исто така е прилично практично. Виџет На почетниот екран на телефонот, можете да видите важни податоци како што се бројот на чекори што ги имаме или процентот на преостаната батерија во нараквицата. Исто така, постојат напредни опции за издавање сигнали во одредени периоди, како на пример кога срцето на срцето се зголемува повеќе отколку што сакаме.

▷ Апликација за известување за нараквица Xiaomi Mi Band и Fitness 4, 3, 2, 1 1

Официјалните апликации упатуваат податоци за чекори или калории изгорени во текот на денот, но нотификациите и фитнесот можат да ви помогнат да пресметате специфични физички перформанси извршени за време на специфични активности како што се одење или трчање. На овој начин можеме подобро да го контролираме ефектот на вежбање. Доколку сакате, можете да ги извезувате и податоците во форма на Excel лист.

▷ Апликација за известување за нараквица Xiaomi Mi Band и Fitness 4, 3, 2, 1 2

Компатибилен со целиот бенд Xiaomi Mi

Оваа апликација е компатибилна со сите модели на Xiaomi Mi Band. Beauty Band 4 Неодамна додадено Се разбира, ако го користите овој најнов модел, исто така ќе треба да ја инсталирате официјалната апликација. Но, за да излезете повеќе од нараквицата, тоа е опција што вреди да се обидете.

▷ Пријава за известување за нараквица Xiaomi Mi Band и Fitness 4, 3, 2, 1 3

Имаш еден Xiaomi mi band? Дали ви се допаѓа официјалната апликација? Или мислите дека може да биде интересно да додадете дополнителни функции како потсетници и фитнес? Дали сте ја испробале оваа апликација и сакате да ја коментирате? Споделете го вашиот впечаток за карактеристиките што можете да ги додадете во нараквицата за активност преку делот за коментари на крајот на овој напис.