– ▷ датум е Google I / O 2020; ќе донесе пиксел 4а и повеќе »-

- ▷ Google I / O 2020 sudah bertanggal; akan membawa Pixel 4a dan lebih banyak »ERdC

Пред неколку дена видовме како Технолошки гигант на Google Тој ја откри загатката „Соработка на космосот“ преку веб-страницата. Тоа е игра за мрежна соработка за да се вратат фиктивните сателитски мрежи и на крајот ќе дадат резултати а важна информација. Штом корисникот може да ја заврши играта, потребна е сателитска констелацијадатумот што ќе се случи идна конференција за развивачи Гугл 2020 I / O

Гугл го откри датумот на конференцијата Google I / O 2020

Со ова, гигантот за пребарување потврди дека следната конференција за развивачи, Гугл I / O 2020, ќе започне следната година на 12 мај. Овој настан ќе трае Три дена: 12, 13 мај и 14 мај.

Заедно со датумот, компанијата исто така потврди дека идните настани ќе се случат на Амфитеатар на брегот во планински поглед, Калифорнија, лоцирана веднаш до соседството Googleplex. Ова е петта година што компанијата ја одржува својата годишна конференција за развивачи во амфитеатарот на Shoreline.

Со откривањето на датумот за најголем настан на Google I / O 2020, компанијата сега ќе го открие повеќе детали поврзани со издавањето на билетите и цените. Иако не откри ништо поврзано со ова, се очекува прозорецот за апликации да присуствува на конференцијата ќе се отвори во текот на наредниот месец.

Willе се сретнеме со новиот Google Pixel 4a

На конференцијата за развивачи одржана минатата година, Гугл направи неколку важна објава. Оваа објава вклучува започнување на првата „економска“ серија на паметни телефони на компанијата, Google Pixel 3a и Pixel 3a XL. Други производи како Google Next Hub Max, меѓу другите.

- ▷ датум е Google I / O 2020; ќе донесе Пиксел 4а и повеќе »- 1

За оваа можност Google се очекува да открие нова генерација на мобилни телефони кои се релативно ефтини, биде редот овој пат Google Pixel 4a, помала варијанта во спецификациите на предводникот на мобилниот уред што неодамна беше лансиран од компанијата, Pixel 4 и Pixel 4 XL. Повеќе детали за ова се очекува да бидат на Интернет во наредните недели.

Заедно со новите ефтини пиксели, компанијата се очекува и да објави нови хардверски производи на Nest на следниот Google I / O 2020. Покрај тоа, Google исто така ќе се покаже нови карактеристики и услугии ажурирања за вас Андроид мобилен оперативен систем.

¿Te ha parecido interesante esta noticia? Puedes dejarnos un comentario con tu opinión, te lo agradeceremos.