▷ Кога визуелната интеракција на картата Ерангел ќе дојде до конзолата?

Kapan pembaruan visual peta Erangel datang ke konsol?

▷ Кога визуелната интеракција на картата Ерангел ќе дојде до конзолата?  1

ЈАВНОКартата се сеќава на Ерангел како ги менува промените во сезоната на две славиња на авторските хонорари. Картата е веќе достапна на серверот, но беше објавена за објавување оваа недела.

За обработка, Ерангел повеќето бакнежи ќе останат исти, но ќе забележат подобра графика и мали измени на многу од најпопуларните локации за спуштање мапи. Додадени се структури во оваа област на картата, вклучително и на Фериботи, оружје и ровови. Други области, како што се Воената база Сосновка и електроцентралата Милта, ги виделе нивните згради изменети, така што тие изгледаат уништени или обновени.

Визуелното ажурирање на Ерангел ќе биде објавено на четвртата конзола заедно следната сезона. Нејзината сезона е на серверите за персонални компјутери во јули, но ќе се приклучи на серверот за конзола за борба со ројал на 27 август.

Покрај играње мапи, играчите на конзолите ќе имаат пристап до борбениот преоден рок наречен Survivor Pass. Овој премин важи со недели и може да се користи за 1.000 монети на G. Откако ќе купат пас, играчите ќе можат да завршат мисија за соработка и да добијат повеќе од 100 награди со теми на Ерангел.

Но, тоа не е дека сите играчи на конзоли треба да очекуваат нетрпение во блиска иднина. Кажи, септември. ЈАВНО Brе ги донесе гледачите на PlayStation 4 и Xbox One на еден сервер играјќи преку платформи. Натпреварот ќе се состои од 100 играчи од вториот сервер, што значи дека времето на редица ќе биде пократко за секој што игра на двете конзоли.

Кога ќе дојде визуелната репродукција на мапите на Ерангел до конзолата?
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете