▷ ▷ Класичен WoW царството е многу профитабилно, така што серверот со ‘среден’ број има време на редица “✅

Ranah WoW Classic sangat kelebihan sehingga bahkan server populasi 'sedang' memiliki waktu antrian

▷ ▷ Класичното WoW сфера е многу профитабилно, така што серверот со 'среден' број има време на редица “✅ 1

World of Warcraft Classic е на нас, а loveубовта да се каже побарувачката останува голема за побарувачка. Играчите на најголемите сервери доживеале долги часови на чекање за влегување и Blizzard ги користи луѓето да го напуштат пренаселениот свет пред серверот да живее во живо. Можете дури да достигнете доволна редица бакнежи на серверот што бара да не бидат полни, бидејќи неуспехот на влегувањето на играчот дури го оштети извештајот за населението.

„Како да се види дека популацијата на сферата во моментот работи на сервери во живо е висока, средна и ниска определена динамично, во однос на повеќето преполни домени“, објасни Близард во официјалниот форум. „Значи, еден свет со прилично груби редици (да речеме 4к-5к) може да заврши како тебе затоа што не е Фаерлина, Херод, итн.“

Тоа е предметната функционалност – и секако како ќе функционира во првобитната игра – „големината на дното што е без преседан во мал број на надворешни работи е да отстапува од алгоритмот“.

Додека Близард рече дека тимот „прв приоритет е предизвик и добивање нов сервер според потребите на Интернет“, за програмерите кои работат со UI што го прават целиот сервер навистина го поддржуваат како „полн“.

„Знам, ова не е техничко #nochanges, но повторно нема 20 илјади луѓе кои чекаат да влезат во истата област“.

Blizzard поддржува додавање на повеќе сервери на барањата за резервација на имиња, а студиото продолжува да додава повеќе сервери во серии од лансирањето. Прашањето е колку долго ќе трае ова екстремно чекање.

ИНФО

Доменот WoW Classic е толку профитабилен што „средниот“ сервер за население има време на редица

5 (100%) 1 изберете