▷ ▷ Комплетна Fortnite мапа на сезоната 10

Lengkap Fortnite Peta lokasi musim 10 - Peti, mesin penjual otomatis, kendaraan dan banyak lagi

▷ ete Комплетна локација на картата Fortnite 10 сезонски 1

Ажурираната мапа на локации за семе за Fortnite Season X им даде на фановите подобра идеја каде да се симнат ако побараат најдобар плен.

Одлучувањето каде ќе слетате и п lачкате е еден од најголемите фактори за одредување на исходот од натпреварот Фортнит. Youе добиете ли вредност од бакнежот со тоа што ќе пуштите да играте или сакате и го земате материјалот од некој друг?

Па, ако го имате побараното место и размислувате да се движите од таму, тогаш имате среќа затоа што се појави нова мапа со секоја локација што се мрестира за гајби, машини за вендинг, лебдечки табли, па дури и потрошни материјали за печурки.

Во објавата до субредидитот на FortniteBR, корисниците на LootLake_info – кои ја користат сметката на трактатот на Loot Lake – објавуваат мапи на нивните локации за гнездење кои се многу лесни за употреба и конвертирање за сезоната X.

Кажете го документот за членовите на заедницата Fortnite Секоја локација за мрест за стока што се шири на мапата – Внесете го бројот на градите што ќе се појават во една зграда

Комплетна мапа на локација Fortnite Сезона 10 - Градите, машините за вендинг, возила и повеќе 1 Слика преку информации за пливање на езерото

Градот Tilted, Paradise Palms и Пријатен парк сите имаат одредена голема количина и пленот за мрестење, тие не се опремени со згради со оглед на најмногу сингл.

Наместо тоа, ќе сакате да понесете одлично патување до Среќен Хамлет, затоа што една зграда на северо-исток на градот може да содржи седум гради во исто време.

Меѓутоа, ако студеното време не ве сака, можете да скокнете во Лазината лагуна, каде ќе можете да најдете до шест гради кон задниот дел на малото пиратско село.

Затоа, не пропуштајте ја ажурираната карта и подгответе се за победа на Победа Ројал во Сезона 10. Добијте повторно да ги отворите кога ќе се отворат градите!

Комплетна Fortnite карта на локации во сезоната 10 – Градите, машините за вендинг, возила и многу повеќе

5 (100%) 3 Гласајте