▷ ▷ Познат по неговото постигнување на пост-меѓународно обнова околу Папита

Infamous menyelesaikan pembangunan kembali pasca-Internasionalnya di sekitar Papita

▷ ▷ Познат по неговото постигнување на меѓународно обновување околу Папита 1

Откако се раздели начини со седмото место на Интернационал 2019 година, Неславниот конечно заврши со обнова на списокот за 2019-20-20 година. Дота Коло на сезонска про.

Тимот започна со враќање на својот поранешен капитен, Маријано „Папита“ Канеда, кој беше ослободен од списокот на крајот на јуни, што беше дел од овој потег што му овозможи на Познатиот да им овозможи на играчите на Тимот Анворгеза. Со солиден играч на база, јужноамериканскиот тим отиде за брзо наоѓање на друг дел.

Познатото играње игри # Ti9 на Твитер

Денес го започнуваме Movistar Liga Pro Gaming, нашиот прв натпревар во Bo2 ќе биде против Егобојс. Ова е нашиот список за оваа сезона. #RedSide

Крајниот резултат донесе двајца играчи на ветерани во СА, кои поминаа време со претходната организација и двајца релативно непознати играчи.

Бенџамин „Бенјаз“ Играјќи со околината на Папита пред крајот на познатото патување за 2017 година и враќањето во тимот во мај, само што беше пуштен на слобода, тогаш раководството имаше други идеи за списокот. Хари се вратил на својот поранешен капитен и ќе биде затворен вонфрејт.

Себастијан „Робо-З“ Велард е уште едно лице што се враќа, откако помина дел од бакнежот во 2018 година со списокот на „Незгоден Јанг“, пред да се приклучи на првиот тим што ја започна сезоната 2019 година за новиот Неславен состав.

Алексис „sl4d1n-„ Велосипед и христијанска „Алукард“ Кимура (порано позната како Мадара) се шета низ СА веќе неколку години, но поголемиот дел од времето за нивно бакнување го поминуваат на ниво на три екипи или случајно. Сега тие ќе имаат можност да останат на списокот за најголемата организација во регионот.

За жал за Неславниот, нема многу многу талентирани поединци кои се прифатени на советот во регионот на СА. И, сепак, треба да се пријави овој список не остана воопшто, затоа што беше објавено Познат само сакаше полн тим да се натпреварува во Сезона 1 на Movistar Pro Gaming League. Познат е единствениот водечки тим што го отвори настанот што започна денес, кој започна добра практика да го започне ДЗК на 5 октомври.

Неславниот го заврши своето пост-меѓународно обновување околу Папита
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете