▷ ▷ Стандардниот тепачки е тепачка на таверните на Хартстон оваа недела

Dot Esports

▷ ▷ Стандардниот тепачки е тепачка на таверните на Хартстон оваа недела 1

Со целата возбуда околу него Камен камин ново проширување, Спасител УлдумМожеби не го забележувате враќањето на таверната за тепачка на тепачката.

За следните пет дена, можете да се најавите Основно огниште и да учествува во Стандардите за Бролезиум. Првата работа што треба да ја направите за оваа тепачка е да купите влез. Скалата и наградната структура за Браул е слична на Арената. Вашиот прв влез ќе биде бесплатен, но секој следен влез ќе чини 150 злато или 1,99 долари.

За разлика од Арената, нема да направите палуба со случајно генерирани картички. За оваа тепачка, можете да креирате палуба од вашата колекција. Откако ќе добиете влез во тепачка, ќе можете да изберете класа и да направите палуба. Може да користите картички само од вашата колекција кои се дел од Стандардниот формат.

Ова ви дава можност за бакнување да научите некои од вашите омилени нови стандарди во формати како Арена. Ако имате проблем да пронајдете Стандардна палуба што вреди да се обидете, видете некои од нашите предлози.

Исто како Арената, ќе можете да победите натпревари сè додека не изгубите три натпревари. Откако ќе загубите три натпревари, вашиот прескок завршува и ќе бидат издадени награди. Може да го очекувате бројот на награди што ги добивате во истата структура за победи како Арена. Ова значи дека колку повеќе игри ќе победите, толку подобро ќе ја добиете вашата награда. За да добиете идеја за какви награди можете да очекувате за секоја добитна сума, погледнете го нашиот водич за награди Арена.

Сега можете да учествувате во Стандардите за тепачка во таверната на тепачката.

Стандарден тепачки е тепачка во таверната на Hearthstone оваа недела
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете