▷ ▷ Call of Duty: Modern Warfare отворена бета фаза започнува во септември

Call of Duty: beta terbuka Modern Warfare dimulai pada bulan September

▷ ▷ Call of Duty: Отворена бета верзија на Modern Warfare започнува на 1 септември

Call of Duty: Modern Warfare’s отворена бета верзија е официјално објавена од Инфинити Вард во премиерната игра на компанијата во повеќе плеер. За разлика од другите бета периоди за Повик на должност игра, оваа ќе биде отворена бета верзија на сите вклучени платформи.

Првиот бета викенд е ексклузивен за корисниците на „Плејстејшн 4“ и ќе се случи од 14 до 16 септември, со играчи кои претходно ја нарачуваат играта добиваат два дена почетен пристап со почеток на 12 септември.

Оваа година, секој што може да игра бета фаза без оглед на нивниот статус пред нарачката. Но, оние кои пред нарачка ќе можат да го играат вториот бета период порано од пошироката јавност.

Call of Duty: Modern Warfare отворена бета фаза започнува во септември - Gratuite 1 апликација Слика преку Активизија

Целосниот отворен бета-викенд на сите платформи ќе започне на 19 септември за почетниот сопственик на пристап и сите корисници на PS4 на 21 септември за сите други играчи. Тој викенд ќе овозможи преминување помеѓу персонални компјутери и конзоли.

За директен преглед, еве листа на датуми за бета-периодот во септември.

  • PlayStation 4 бета исклучиво
    • 12-13 септември (ран пристап до PS4)
    • 14-16 септември (Отворена бета верзија на PS4)
  • Бета прикажува вкрстено тестирање
    • 19-20 септември (ран пристап на компјутер за Xbox One, бета отворена на PS4)
    • 21-23 септември (Отворена бета верзија на PS4, компјутер, дајте Xbox One)

Играчите кои пред-нарачуваат дигитални ќе можат да пристапат до бета-периодот порано без код. Секој што порачува однапред Модерно војување Физичката сувост мора да се очекува да добие кодови од нивниот малопродажник

H / T Чарли Интел

Call of Duty: Отворената бета верзија на Modern Warfare започнува во септември
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете