– ▷ iQOO 3 5G ќе го објави новиот формат за складирање UFS 3.1 »-

- ▷ iQOO 3 5G akan merilis format penyimpanan UFS 3.1 baru »ERdC

Сè што е познато за гласините за мобилните телефони на iQOO 3 за игри, се појави откако се појави во базата на податоци на Кина TENAA. Додека лансирањето мобилни телефони во Кина изгледа неминовно, некои извештаи го тврдат тоа Прво може да дебитира во Индија. Всушност, Индија, која сè уште не е земја подготвена за 5Г, Можеби имате телефон iQOO 5G со Snapdragon 865 и телефон 4G овој месец. Индиските варијанти на мобилни телефони сега минале преку репер-платформата Гејкбенш 5, каде се откриени Некои од вашите клучни спецификации.

- ▷ iQOO 3 5G ќе го објави новиот формат за складирање UFS 3.1 »- 1

Во исто време, тоа го откриле сигурни кинески филтри може да биде опремено со UFS 3.1 складирање. Затоа, овој уред може да дебитира како прв уред кој е компатибилен со новиот формат UFS 3.1.

IQOO 3 5G ќе пристигне со UFS 3.1 складирање

Индиско биро за стандарди (Автобус) неодамна одобри два телефони на iQOO со броеви на модели како I1927 и I1928. Ова може да биде два различни телефони. I1927 се чини дека денес се појавува на Geekbench 5 како „Виво I1927“. Се чини дека е 5G верзија со Qualcomm Snapdragon 865 од iQOO телефонот што наскоро ќе биде објавен во Индија. Официјално не е потврдено дали ќе дебитира како iQOO 3.

- ▷ iQOO 3 5G ќе го објави новиот формат за складирање UFS 3.1 »- 2

Според списокот Geekbench 5, Виво I1927 има добиено а резултати од 914 и 3217 поени во тест за изведба едно јадро и мулти-јадро, секој. Овој список открива дека овој мобилен уред го напојува процесорот „окта-јадрен“ кона „кој нуди базна брзина од 1,80GHz. Претходните извештаи потврдија дека Кона е името на кодот за мобилната платформа Snapdragon 865 5G.

Листа на Geekbench 5 на телефони на iQOO 3 што треба да открие дека е наполнет Оперативен систем Андроид 10 како стандард. Уредот SoC придружуван 8 GB RAM меморија. Списокот на уреди на TENAA откри дека може да се појави и во издание со 6 GB и 12 GB RAM меморија во Кина

- ▷ iQOO 3 5G ќе го објави новиот формат за складирање UFS 3.1 »- 3

Појавата на TENAA од она што требаше да биде iQOO 3, исто така, откри дека Кина ќе го добие во своето издание 128 GB и 256 GB складирање. Кинески информатор тврди дека iQOO 3 може да биде првиот телефон што доаѓа со новиот формат за складирање UFS 3.1, кој беше официјализиран на почетокот од овој месец. Во минатото, кинеските менаџери на производи за iQOO навестија дека следниот iQOO телефон не само што ќе доаѓа со SD865, туку и со најновата технологија за складирање UFS 3.1.

Извор

¿Te ha parecido interesante esta noticia? Puedes dejarnos un comentario con tu opinión, te lo agradeceremos.  

iQOOiQOO 3iQOO 3 5GiQOO 3 UFS 3.1UFS 3.1 Direct iQOO Direct iQOO 3 Direct iQOO 3 Direct iQOO 3 5Q Direct iQOO 3 UFS 3.1