🥇 аве Хејв Хо ќе пристигне на ПК и ќе се префрли на 29 август

Независниот развивач Ле Картел и издавач Деволвер Дигитал најавуваат дека локалната физичка авантура со мултиплеер со седиште во физика, Хејв Хо, ќе ги лансира Nintendo Switch и компјутер на 29 август. Следната голема игра софа, исто така, има забава Бесплатни демо се достапни од денес на Steam, идеално за сите состаноци, забави и ноќни игри.

Небото Може да се игра со четири играчи со едноставен гол: не паѓајте! Играчите ќе користат свои раце, стегнати цврсто, за да го задржат секое ниво на нивниот пат до победа. Држете се едни на други со рацете, качете се на висечкото тело и заматете го вашиот пријател за безбедност, со незгодна маса на членови. Персонализирајте го вашиот карактер со сите видови додатоци и облека што се забавни залудни разговори за да запомните кои сте и која рака е единствената работа помеѓу вас и пенкалото за несреќа.

Деволвер Дигитал и Лекартл минатите месеци ги помина на сите што е важно со Хајв Хо, каде што се сретна со среќна критика и гласно смеење. Хејв Хо ќе биде лансиран во PAX West 2019 во Сиетл, каде исто така можете да играте на 4,5 метарски LED во штекер Devolver Digital.

Хејв Хо ќе пристигне на компјутер и ќе се префрли на 29 август – Демо сега е достапно на Steam; Нови екрани и приколки

5 (100%) 1 Изберете