🥇 СМ ТСМ победи на поканите за Apex Legends EXP

Dot Esports

🥇 СМ ТСМ победи на Apex Legends EXP Invitational 1

TSM донесе злато дома на церемонијата на инаугурацијата Врвот на легендата EXP Invitational во Минеаполис вчера, што се одржа првиот ден кога се сретнаа по некоја жестока конкуренција на вториот ден од настанот за да добијат награден фонд од 30.000 американски долари.

ТСМ – Jordanордан „Репс“ Волф, Мек „Албралели“ Кензи Беквајт и предавач на Филип „Империјалхал“ – го добија првиот ден на настанот, 30 дена, токму сега, чекајќи ги глувците каде што добива петтиот и 62 јас заслужувам да се врзувам.

Врвот на активната Легенда на Твитер

Додека тој ја бара втората како @Sentinels за да го однесе од нив, @TSM држи силни добивајќи ја титулата #EXP Apex шампион на поканата за шампион! ???? ????: @TSM ????: @TeamReciprocity ????: @Sentinels Ви благодарам многу на сите наши екипи кои ни се придружија и преживеаја за нашите победници!

Додека екипата вреднува колење едни на други, со освоени 14 победи, ТСМ има релативна оценка од 11. Форматот на резултатот дава повеќе поени за висок пласман, а ТСМ се фокусира на врвот пласман постојано агризани хабипаисани

Вториот ден беше напнат настан составувајќи го ТСМ да се бори за одржување на врвната позиција во рангот додека Сентинел скокна за 11 места на третото место. Трчањето се чуваше на првото место на крајот затоа што ТСМ остана мирна во финалето за второто место, обезбедувајќи го своето првенство со удобна креда за перници. Иако Сентинелс имаше 89 чудни поени на вториот ден, TSM ја докажа својата конзистентност вон експлозијата на X Games.

Тимовите Реципрочни и Сентинел беа вистинското изненадување на оваа победа, поразувајќи многу воспоставени тимови на патот до второто и третото место, соодветно. Реципрочна игра има еден од двајцата контролни играчи на настанот, Ерик „Снип3даунд“ Врона, кој освои златен собир за Халос 5 Кажи Aspen X Games 2016 година.

Новата легенда на втората сезона, Вотсон, доминираше на сцената заедно со Врајт и Патфиндер. Комбинацијата се покажа како главна мешавина на одбрана, одбрана и алатка. Ова е една од композициите што ТСМ ја води за извонреден успех. Додека екипата повремено влегуваше во Лифлин, тројцата беа несомнено првиот избор за некои тимски бакнежи.

Овогодинешните X игри го одобрија враќањето на esport по три години отсуство, а исто така се покажа како еден од главните офлајн успеси за Врв, релативно новоочекувано во сцената на естрада во борбениот ројал. Дојди само една недела после ФортнитСветскиот куп, ЕА, обезбедува масовна Respawn Entertainment која го очекува овој нов почеток ВрвЛегенда во правењето.

Следниот настан за бакнеж за млад еспорт ќе биде Врв Preseason Invitational во Краков, Полска од 13 до 15 септември.

TSM ги освои поканите на Apex Legends EXP
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете